Strand & Duinen

Jooi, ga Allegaar Aase mee naar de Strangt met je Ongt

De reddingboot “Adriaan Hendrik”

“De boot gaat uit”. Dit is een gevleugelde uitdrukking in het zeedorp. Of het nu om een echte actie gaat (vuurpijl gezien!) of om een oefening: een reddingboot die uit gaat en door de branding vaart, is een belevenis. Van maart t/m oktober oefent de bemanning elke maandagavond om 19.00 uur.

Zeevaarder Glijn de Jong

EGMOND AAN ZEE - De hobby van Glijn is scheepsbouw. Hij heeft er twintig gebouwd en geschonken aan 't Woud en zijn gezin. Dit keer wilden vrienden waaronder Peter de Vries hem in het zonnetje zetten.

Webcam Scheveningen

Wakker worden met de zee aan je voeten! Het Boulevard Hotel, gebouwd op een duintop, is een sfeervol familiehotel bij het strand en de Noordzee. Geniet van ons schitterende uitzicht op de nieuwe boulevard van Scheveningen en beleef het strandgevoel op en top.

Strandpaviljoens in Egmond

Strandpaviljoens hebben een unieke ambiance en het allerbeste uitzicht!

De strandpaviljoens langs de kustlijn van Egmond aan Zee, zoals het Zeepaardje, zijn de perfecte plek voor liefhebbers van kreeft en oesters. Bad Egmond biedt een heerlijke saté met patat en is ook een populaire plek om op het strand te trouwen.

Een aantal Paviljoens zijn het hele jaar geopend en zeker in het weekend gezellig druk en toegankelijk. Denk hierbij aan het Groene en volgens de hoogste standaard voor Energiebesparing gebouwde Strandpaviljoen Nautilus bij de Bad Zuid Ingang. 

 

Strandpaviljoen de Uitkijk

Strandpaviljoen de Uitkijk ligt op een unieke locatie op het strand, hierdoor is de Uitkijk ook bereikbaar voor mindervalide.

Strandpaviljoen Bad Egmond *Webcam

Kijk Live mee op de webcam van Strand Bad Egmond. Dit strandpaviljoen is het hele jaar geopend. Zin om te genieten van het strand en de zee zit je hier goed!

Paviljoen de Zilvermeeuw Egmond *Webcam

Kom jij genieten direct op het strand van Egmond aan zee van de lekkerste, duurzame gerechten aan het strand? Wij laten niemand naar huis gaan met een lege maag. Ons wisselende menu bestaat voornamelijk uit verse streekproducten.

Advertentie


Welk onderwerp heeft je interesse?

Overnachten in Egmond

Websiteklanten


blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertentie

Events

Pin It on Pinterest

Info
Egmond Online
Right Menu IconMenu