Voorbeeld stream van 45 min. (als de Live webcam het niet doet)

Dit is de hoofdstrandopgang van Egmond aan Zee. Als u hier van strand af gaat, loopt u zo de Voorstraat in. Hier vindt u leuke winkeltjes om even te struinen of om iets te nuttigen bij één van de vele restaurants rondom het Pompplein. De camera is geplaatst aan Lido appartementen boven Restaurant van Speijk. Als u richting Zuid kijkt ziet u Restaurant Comer en de Maritieme hoek. Dit is het verblijf van KNRM, de Egmondse Reddingsbrigade en De Pinck.

De ideale vakantie start met de perfecte locatie. In Egmond aan Zee, een van de mooiste, idyllische kustplaatsen in Nederland, vindt u Lido Appartementen. Deze appartementen liggen direct aan het strand, tussen de duinen, met een adembenemend uitzicht over zee.

Lido appartementen bestaat in totaal uit 6 moderne en gezellige appartementen. Elk appartement heeft een eigen balkon aan de zeekant. U geniet hier het grootste deel van de dag van de zon en van een prachtig uitzicht over zee. De zonsondergang is dan ook prachtig te zien. Ook kijkt u uit op het terras van restaurant van Speijk. Een prachtig terras dat in 2015 nog is bekroond tot mooiste terras van Nederland.