Strandpaviljoen-Zilverzand-Egmond-Binnen-middenweg

Strandpaviljoen Zilverzand in het schilderachtige Egmond Binnen!

Stel je voor: het zachte ruisen van de golven, het warme zand onder je voeten en de verfrissende zeebries die door je haren waait. Bij Strandpaviljoen Zilverzand dompelen we je onder in een oase van ontspanning en genot, recht aan de prachtige Nederlandse kust.

Gelegen op een idyllische locatie aan de Noordzeekust, waar je alleen per fiets of korte wandeling kunt komen, nodigt Strandpaviljoen Zilverzand je uit om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een plek om tot rust te komen met je gezin, te genieten van een romantische strandwandeling met je geliefde, of gewoon wilt ontspannen met vrienden onder het genot van heerlijk eten en drinken, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bij ons vindt u geen torenhoge hoge prijzen en luide muziek, maar een gezellige ontspannen sfeer.

Ons gastvrije team staat altijd klaar om je te verwelkomen met een glimlach en je te begeleiden bij het ontdekken van onze  menukaart, boordevol verse en smaakvolle gerechten. Of het nu gaat om een lichte lunch, een hamburger of een zelfbereide sate met patat of gewoon een verfrissend drankje, wij bereiden alles met liefde en aandacht voor detail.

Strandpaviljoen Zilverzand is ook dé plek voor een adembenemende zonsondergang. Welke je betoverd met een palet van kleuren aan de horizon. Dit komt vooral omdat er geen andere lichtbronnen in de buurt zijn!

Bij Strandpaviljoen Zilverzand draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten voor jou en je dierbaren. Dus, waar wacht je nog op? Pak je fiets en trek bij aankomst je schoenen uit, voel het zand tussen je tenen en dompel jezelf onder in de magie van Egmond-Binnens eigen Zilverzand.

Strandpaviljoen Zilverzand
Strandpaviljoen Zilverzand
Strandpaviljoen Zilverzand

Strandpaviljoen ’t Zilverzand. Voor een heerlijk, lunch of diner aan zee!

Waar vindt u ons:

  • Strandopgang Middenweg. Vanuit Egmond-Binnen lopend of fietsen te bereiken door het duin, vervolgens ligt Zilverzand op het strand aan uw linkerhand.
  • Vanuit Egmond aan Zee over het strand of door de duinen lopend richting het Zuiden te bereiken.
  • Vanuit Castricum aan Zee lopend richting het Noorden te bereiken.

Adres:  Middenweg, Egmond-Binnen

Zomers dagelijks geopend van 09:30 tot dat het gezellig is!

Kom langs en ontdek zelf waarom ons strandpaviljoen een geliefde plek is voor zowel locals als toeristen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Team Strandpaviljoen Zilverzand