Deze website wordt u aangeboden door: ERC Automatisering met als doel u te informeren over  toeristische, sportieve en recreatieve mogelijkheden die Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen u te bieden hebben.

Inhoudelijk wordt de Egmond Online website ondersteunt met webcams, filmclips, foto’s van toen en nu en allerhande andere actuele informatie. een hotel te boeken of Winkels, Cafe’s en vele Restaurants worden weergegeven met informatie die soms door de ondernemers zelf zijn aangeleverd. aan de informatie die op deze website of spinoffs hiervan kunnen geen rechten worden verleend. Dit is alweer de derde versie van Egmondonline..nl de eerste werd nog ontwikkeld in HTML en Flash. De tweede in Websitebaker CMS en de huidige versie met WordPress.

Egmondonline.nl draait in het groene datacentrum Easynet.nl in Amsterdam. Daarnaast is ERC Automatisering donateur van Stichting Historisch Egmond. Wat betreft de geschiedenis van Egmond hebben wij gebruik gemaakt van hun teksten en die van Carla Kager. Daarnaast sponseren wij de stichting spieren voor spieren. Het bezoekers aantal van Egmondonline ligt rond 250.000 en 300.000 per jaar wat Egmondonline tot een perfecte website voor adverteerders in de omgeving maakt.

De Gemeente Bergen steunt Egmondonline.nl

Erik en Melanie ReemstDeze website is uit initiatief van mij (Erik Reemst) ontstaan om eerst de winkels en horeca van Egmond te promoten. Zo ontstond 10 jaar geleden Egmondaanzee.biz een zeer succesvolle website met 80.000 bezoekers per jaar zonder reclame uitgaven maar volledig gefinancierd door OV de Eendracht.

In 2010 werd het tijd voor een nieuwe website voor Egmond zo vond OV. de Eendracht en na lang peinzen kwam ik op de naam Egmond Online snel, simpel te onthouden en toepasselijk vooral omdat de Eendracht niet alleen maar een Egmond aan Zee winkel en horeca website wilde maar een echte portal voor alle 3 de Egmonden de kleuren zijn bepaald op basis van het logo en voorgesteld door Jorgen van Amstel.

Egmondonline.nl
Z’n 2 maanden gingen voorbij voordat Egmondonline.nl werd uitgedacht, en ontworpen. Het werd onder een tekstueel beheer systeem (CMS) opgebouwd. De website bood vele malen meer informatie dan Egmondaanzee.biz en was gaf iedereen de mogelijkheid om nieuwsberichten te plaatsen.

Op 15-11-2014 (Vier jaar later) heb ik besloten om toch Egmondonline opnieuw te ontwikkelen maar nu met het CMS Systeem van WordPress. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt met dit pakket. De website is nu praktischer en nog meer voorzien van informatie over Egmond.

de 3 Egmonden

Ik heb geprobeerd om een zo volledig mogelijke website te ontwikklen waar alle 3 de Egmonden goed zijn vertegenwoordigd op basis van hun plaats in de populariteit voor toeristen, u begrijpt dat Egmond aan Zee de belangrijkste is.

Maar ook alle bezienswaardigheden van Egmond-binnen en Egmond aan den hoef zijn geplaatst evenals hun Evenementen en foto’s.

Meedoen

Denkt u dat u een goede journalist bent en wilt u regelmatig bijvoorbeeld in de vorm van een column en/of nieuwsberichten of bent u goed in fotografie dan bent u van harte uitgenodigd om bij Egmondonline.nl te komen schrijven. U krijgt dan een inlognaam en code en onder het kopje nieuws kunnen uw berichten worden gelezen. meer informatie ? neem even onderaan via email contact met ons op.

Wat bied Egmond Online

De website heeft alles wat de 3 Egmonden te bieden heeft en ik heb geprobeerd zoveel mogelijk in de sfeer van Egmond te denken. Egmondonline.nl zal hopelijk nog beter worden bezocht en gevonden dan Egmondaanzee.biz en daar hebben we u hulp voor nodig. Draagt u de Egmonden een warm hart toe of bent u een ondernemer in de 3 Egmonden schroom dan niet om direct contact met mij te zoeken via het email formulier onderin deze pagina. Heeft u een vraag of opmerking dan hoor ik het graag!

DOEN, BELEEF, BEZOEK

Als u geïnteresseerd bent in mooie vooral historische bezienswaardigheden dan moet u echt even klikken naar deze menukeuze ik heb geprobeerd alle bezienswaardigheden activiteiten om te doen en  activiteiten om mee te maken zo uitgebreid en volledig mogelijk geprobeerd te omschrijven. ondersteund met video’s en afbeeldingen.

Adverteren
In tegenstelling met Egmondaanzee.biz is het op Egmondonline.nl wel mogelijk om te adverteren simpelweg om de jaarlijkse kosten voor hosting, dataverkeer en content management te bekostigen

Projecten als de Nieuwjaarsduik worden georganiseerd maar moeten goede bekendheid krijgen en Egmondonline.nl biedt daarin mogelijkheden.

Nieuwe ondernemers en uitbaters zijn natuurlijk welkom op Egmondonline en wij kunnen u bedrijf meer bekendheid geven. Bent u een redelijk goede schrijver of fotograaf of kunt u goed films maken en monteren en wilt u uw steentje bijdragen dan bent u van harte welkom.