Bezoek de gezellige Braderie van Egmond aan Zee

De Zomer braderie van Egmond aan Zee start de eerste woensdag
vanaf 17.00 tot 22.00 uur en begint in Juni en loopt t/m de laatste woensdag in augustus.

De braderie wordt gehouden in de Voorstraat, Burg. Eymaplein, Smidstraat, Noorderstraat, Pompplein en de Zuiderstraat.

 Liefhebbers van sieraden, haarfrutsels, schoenen, kleding, lederwaren, interieuritems, gadgets, souvenirs en andere hebbedingetjes kunnen hier hun hart ophalen.

Natuurlijk is er op de braderie ook ‘eten’ verkrijgbaar: van ambachtelijke kazen en worsten en oud-Hollands snoepgoed tot overheerlijk (zomer) fruit en warme stroopwafel snippers. Ontstaat er een opstopping in de Voorstraat? Grote kans dat een van de standwerkers een product aan de man probeert te brengen. De braderie is vermakelijk!

De horeca draait tijdens de braderie op volle toeren. Het hele dorp is gevuld met muziek, marktkramen en vooral veel gezelligheid.

De braderie trekt jaarlijks duizenden bezoekers van zowel binnen als buiten de regio en biedt een breed scala aan kraampjes met diverse producten, van kleding en accessoires tot lokale lekkernijen. Naast de vele kraampjes is er vaak ook live muziek op het Pompplein en zijn er diverse activiteiten voor kinderen bij de strandgang en het Nijntjeplein. De Braderie van Egmond aan Zee is een perfecte manier om een zomerse avond door te brengen met vrienden en familie, onder het genot van lekker eten en drinken en gezellige muziek.

Het is gratis toegankelijk voor publiek en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

Wilt u een kraam reserveren of Inschrijven als er plek is? Of gewoon meer informatie over de Braderie van Egmond

Klik dan op de knop, dan wordt u doorverwezen naar de ondernemerssite van Egmond