Teamuitje naar het strand en de duinen

Wanneer je een origineel teamuitje wilt organiseren zijn het strand en de duinen van harte aan te bevelen. Even met z’n allen heerlijk uitwaaien en genieten van de rust. Vooral wanneer de locatie van je bedrijf zich niet in de buurt van het strand bevindt is dit perfect. Een geheel andere omgeving, de drukte van de stad achter je laten en samen de batterij weer opladen. Weten wat een goede plaats is om naar toe te gaan en wat je er met je team allemaal kunt doen? Lees dan snel verder.

Het rustgevende geluid van de golven

Tijdens het teamuitje is er tijd om actief met elkaar bezig te zijn, maar ook om lekker te relaxen. Er zijn vele plaatsen aan de kust geschikt om een dergelijk uitje te organiseren. Ben je op zoek naar gezelligheid, gastvrijheid en een plaats waar het hele jaar door goed vertoeven is dan is Egmond aan Zee ‘the place to be’! Hier vind je nog rust, ruimte en frisse lucht. Een heerlijke plek om met het hele team lekker over de Egmondse boulevard te flaneren of de trappen te beklimmen van de vuurtoren Jan van Speijk. Eenmaal boven heb je een fantastisch uitzicht. Op het Egmondse strand kun je allerlei activiteiten ondernemen. Een partijtje beachvolleybal, kitesurfen of suppen. Na zoveel inspanning is er niets zo heerlijk dan uit te rusten op een strandstoel en te relaxen bij het ruisen van de zee.

Het hele jaar door geopend

Egmond aan Zee is gedurende de zomermaanden leuk voor een teamuitje, maar ook tijdens de koudere periode is er genoeg te doen. In het Egmondse duingebied kun je heerlijk wandelen en fietsen. Met een beetje geluk kom je oog in oog te staan met Schotse Hooglanders, spot je de mooiste vogels en tref je poelen aan met verschillende amfibieën. Of huur mountainbikes voor het hele team en verken de duinen per fiets. Koud zeg je? Daar is wel wat aan te doen. Om extra op te vallen tijdens het uitje laat je truien bedrukken voor het hele team. Ook kan je sweaters bedrukken met de naam van je organisatie en weggeven aan anderen. Na afloop van een wandel-of fietstocht warmen jullie weer lekker op met een beker warme chocolademelk op één van de verwarmde terrassen van de strandpaviljoens.

Eten, drinken en slapen

Gaan jullie op een meerdaags teamuitje? Er zijn in Egmond aan Zee genoeg hotels, B&B’s en vakantiehuisjes te vinden. Pal aan het strand, midden in het gezellige vissersdorp of midden in de duinen. Ook aan lekker eten en drinken zal het je in Egmond niet ontbreken. Talloze restaurants, bruine kroegen of strijk neer op één van de vele terrassen. Voor diegenen die willen kan er ook nog even geshopt worden. En natuurlijk even met het hele team op de foto met het beeld van Nijntje dat op de boulevard staat. Een mooie herinnering aan een geweldig teamuitje in Egmond aan Zee!