Welkom bij schoonheidssalon Claudia’s Beauty!

Gelegen in het centrum van Egmond aan Zee, bied ik jou in mijn schoonheidssalon een breed scala aan huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen, allemaal met 100% natuurlijke cosmetica.

Mijn missie is om jou een unieke ervaring te geven waar natuurlijke huidverzorging, ontspanning en persoonlijke aandacht centraal staan. Of je nu kiest voor een korte of lange behandeling, ik zorg ervoor dat je je bijzonder en gezien voelt.

CLAUDIA’S BEAUTY EGMONDWil je iemand verrassen

Wil je iemand verrassen met een behandeling of product? Dat kan! Cadeaubonnen zijn beschikbaar voor elk gewenst bedrag en kunnen worden afgestemd op de specifieke behandeling die je wilt geven.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in mijn salon.

Liefs,
Claudia

OVER MIJ

Bij schoonheidssalon  Claudia’s Beauty in Egmond geloof ik in het koesteren van natuurlijke schoonheid en welzijn. Op mijn blogpagina deel ik mijn kennis en passie voor huidverzorging, wellness en schoonheid. Hier vind je inspirerende artikelen, deskundige tips en de nieuwste trends op het gebied van beauty en zelfzorg.

Wat kun je verwachten?

Innovatieve Behandelingen: Ontdek de nieuwste behandelingen en producten die ik in mijn salon aanbied. Van luxe gezichtsbehandelingen met natuurlijke ingrediënten tot ontspannende massages die je stress doen wegsmelten.

Huidverzorgingsadvies: Leer hoe je jouw huid op de beste manier kunt verzorgen. Of je nu een droge, vette, gevoelige of rijpere huid hebt, ik deel advies en routines die passen bij jouw huidtype.
Gezondheid en Wellness: Mijn holistische benadering betekent dat ik niet alleen naar de buitenkant kijk. Lees meer over hoe je een gezonde levensstijl kunt behouden, inclusief voedingstips en mindfulness-oefeningen.

Trends en Innovaties: Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties in de beautywereld. Van de opkomst van skinimalisme tot de voordelen van probiotische huidverzorging, ik breng je het laatste nieuws.

Productreviews: Benieuwd naar welke producten echt de moeite waard zijn? Ik test en beoordeel diverse beautyproducten om je te helpen de beste keuzes te maken.

Waarom schoonheidssalon Claudia’s Beauty in Egmond?

Mijn missie is om jou te helpen er op je best uit te zien en je ook zo te voelen. Ik combineer jarenlange ervaring met de beste natuurlijke producten en behandelingen om jouw schoonheid van binnenuit te laten stralen.

Bezoek regelmatig mijn blogpagina voor nieuwe artikelen en laat je inspireren om je huid en welzijn naar een hoger niveau te tillen. Voor meer informatie over mijn behandelingen en om een afspraak te maken, bezoek je mijn hoofdpagina Claudia’s Beauty Egmond.

 

Samen werken we aan jouw natuurlijke schoonheid en welzijn

Je vindt mij op adres:

Schoonheidssalon Claudia’s Beauty in Egmond

Voorstraat 71
1931 AH Egmond aan Zee

Telefoon: 06 464 06 658

Email: [email protected]