Al drie generaties een passie voor vis

Vis aan Zee is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat alweer de derde generatie aan het roer en ben je hier al tientallen jaren aan het juiste adres voor al het lekkers dat de onderwater wereld te bieden heeft. De beste vis op het droge!

Sinds januari 2019 runnen broer Mats en zus Marit het restaurant met veel plezier. Zij namen het bedrijf over van hun ouders Abner en Lisette, die het op zijn beurt weer overnamen van opa Ab en oma Janny. Opa’s en oma’s recepten worden nog steeds gebruikt, alleen proberen Mats en Marit hier een frisse nieuwe twist aan te geven. Zo was het van oudsher meer een viswinkel (en heette de zaak ook anders; Vispaleis Ab Dekker) en kan je het nu met recht een restaurant noemen. Met een jong team in de bediening, een lekker tapbiertje, goede wijnen en een uitgebreide menukaart zijn zij een nieuwe weg ingeslagen.

SAMEN STAAN WE STERK ?

Het begon allemaal bij onze opa en oma, oftewel de lokale visboer van Egmond aan Zee. De huisgemaakte sauzen, salades en recepten namen we mee. De viswinkel ging eruit. En de liefde voor vis blijft altijd. ? ?

Nu staan wij, broer Mats en zus Marit aan het roer van ons eigen restaurant. ⛵ We blijven bezig met vis. Maar dan op onze eigen manier.

Mats is de sturende kracht van onze keuken en Marit staat iedereen te woord als gastvrouw. Veel dingen zijn nu onduidelijk, maar één ding is zeker: Samen zijn we sterker! ?

Vis aan Zee

Voorstraat 156
1931 AP Egmond aan Zee
Tel: +3172 – 506 19 09
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.