Museumhoeve OverslotEGMOND AAN DEN HOEF – Zin in een swingende zondagmiddag? Kom dan naar Museumhoeve Overslot, waar de Scobaloos je laten genieten van hun muzikale talent. De Scobaloos zijn een groep van veertien muzikanten, met een zangeres, een ritmesectie en een blazerssectie. Ze spelen de sterren van de hemel met nummers van Amy Winehouse, Stevie Wonder en Otis Redding. Dat wordt gegarandeerd meezingen en dansen! En als je even wilt uitrusten, kun je ook nog de prachtige schilderijen van de Egmondse schilderclub Karmel bewonderen, die de oude muren van de hoeve versieren.

Voor alle optredens in Museumhoeve Overslot geldt:

  • de deuren gaan open om 15.00 uur, dus kom op tijd, want het kan druk worden.
  • het concert duurt van 16.00 tot 18.00 uur, met een pauze om iets te drinken.
  • de toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
  • je kunt alleen contant betalen in Overslot, dus vergeet je portemonnee niet.

 

Wil je zeker zijn van een zitplaats?

Reserveer dan voor tien euro per persoon (ter plekke te betalen) per mail naar [email protected] o.v.v. aantal personen.

Museumhoeve Overslot vind je in het historische hart van Egmond aan den Hoef, aan de Slotweg 42. Naast het concert kun je ook nog een kijkje nemen in de Wunderkammer, waar allerlei wonderlijke verzamelingen te zien zijn, zoals bodemvondsten uit de ijstijd, etnografica en naturalia, en een schelpenmuseum.