Flierefluiters Toneel is terug van weggeweest met een hilarische klucht van niemand minder dan Ray Cooney. Na drie jaar afwezigheid is het amateurgezelschap uit Egmond aan Zee klaar om het publiek opnieuw te trakteren op een avond vol komische personages, verwisselingen en onverwachte wendingen. Het belooft dan ook een heerlijk avondje uit te worden waarbij de lachspieren flink op de proef gesteld zullen worden.

Het verhaal draait om Carla Vermeulen en haar man Harry, een wat sullige kantoorbediende. Wanneer Harry thuiskomt, ontdekt hij dat zijn attachékoffertje per ongeluk is verwisseld met dat van een ander. In plaats van zijn gebruikelijke boterhammen zit er maar liefst €2.755.000 in de koffer! Wat volgt is een avond vol persoonsverwisselingen en komische situaties die het publiek doen schateren van het lachen.

De voorstellingen van Flierefluiters Toneel vinden plaats op 22, 23, 24 en 25 maart 2023 in Dorpshuis Hanswijk aan Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef.

Kaarten: Bes Tabak, Voorstraat 14B, Egmond aan Zee

Kringloop Tol, Lamoraalweg 53B, Egmond aan den hoef.

Telefonisch: 0617361425 (Eline van Baar)

Of via de website: www.flierefluiters-toneel.nl

Flierefluiters Toneel is op zoek naar jou!

Naast het opvoeren van toneelstukken is Flierefluiters Toneel ook op zoek naar nieuwe leden. Dus, als je altijd al hebt willen acteren of creatief bent en graag achter de schermen werkt, neem dan contact op via [email protected]. Wie weet sta jij binnenkort wel op de planken in een volgende productie van Flierefluiters Toneel!