De uithangborden fabriek

PRODUCTIEBEDRIJF VAN KWALITATIEF

HOOGWAARDIGE UITHANGBORDEN

De website Uithangbordenfabriek.nl, is al jaren actief met de productie van uithangborden. De uithangborden worden geheel geproduceerd in staal waarna deze worden gestraald en geschopeerd. Na deze behandelingen is het mogelijk om uw uithangbord in vrijwel elke RAL kleur te laten poedercoaten.  Als laatste brengen wij uw logo en/of tekst aan op de plaat middels een hoogwaardige vinylfolie waarop wij 10 jaar garantie geven.

RECLAME VAN UW BEDRIJF IN HET STRAATBEELD

Uw uithangbord van staal gepoedercoat op maat gemaakt. Reclame voor uw bedrijf in het straatbeeld. Met een uithangbord wordt uw onderneming zichtbaar en herkenbaar voor klanten en passanten. Daarnaast produceren wij geheel in eigen beheer en geheel naar uw wens.

VIERKANT, RECHTHOEKIG, ROND, OVAAL,
BIJNA ELKE VORM IS MOGELIJK!

Het plaatstaal wordt zelfs geheel in vorm gesneden in vierkant, rechthoekig, rond, ovaal of welke vorm dan ook. Ook verkrijgbaar in  doosvorm die daarna gepoedercoat kan worden in elke gewenste RAL kleur. Wilt u een nostalgisch uithangbord of strak modern reclamebord van roest vrij of vast staal? Wij kunnen deze geheel op maat voor u produceren.

ZELF EEN IDEE VOOR EEN UITHANGBORD OP MAAT?

Stuur uw idee inclusief logo en kleurnummers per e-mail naar [email protected] dan maken wij een gratis digitale proefdruk en bespreken wij de mogelijkheden.

WAAR VINDT U ONS?

Via Internet : www.uithangboarden.nl

Kantoor adres
Scheepsbouwersweg 1K
1121 PC  Landsmeer

Werkplaats adres
Scheepsbouwersweg 1K
1121 PC  Landsmeer

Telefoon: +31 (0) 20 482 1724

[email protected]

OPENINGSTIJDEN

Maandag—vrijdag: 8.00–18.00
Zaterdag 10.00-17.00

Alleen bezoek op afspraak

Zondag gesloten