EGMOND AAN DEN HOEF – Ondanks dat de horeca het enorm zwaar heeft tijdens de coronacrisis, gaat het bij de lokale bierbrouwers juist erg goed.  Zo ook bij bierbrouwerij Egmond. “We werken gewoon door. We maken nu vooral veel pakketten voor onze klanten”, vertelt manager Bert Niesten aan NH Radio.

De kerstdagen komen er weer aan en vooral het bedrijfsleven bestelt nu leuke pakketten bij hun lokale ondernemers uit de buurt. “En daar spelen we goed op in”, legt Niesten uit. “Het was natuurlijk al een trend om een kerstpakket te sturen tijdens de feestdagen, maar door de omstandigheden waar we nu in zitten, zien we dat mensen hun lokale ondernemers in de buurt veel meer willen steunen. De gunfactor is veranderd.”

Persoonlijke pakketten

Volgens Niesten willen mensen in deze zware tijd hun collega’s, vrienden of familie vooral verrassen met persoonlijke pakketten.

 

bierbrouwerij-egmond

 

De ene keer is het alleen met bier, de andere keer met kaas van de lokale kaasboerderij.” Via samenwerkingen met andere lokale bedrijven, probeert de bierbrouwerij mooie pakketten samen te stellen. “Je moet in beweging blijven, want de wereld om ons heen veranderd. We moeten buiten onze grenzen blijven kijken.”

 

Bron NH nieuws – fotos: Samantha de Groot/ NH Nieuws