Nieuw initiatief: Zomermuziek programma in Egmond aan Zee, gepresenteerd door EgmondOnline.nl

De ondernemersvereniging van Egmond aan Zee BIZ heeft deze zomer een spannend programma samengesteld met een reeks getalenteerde artiesten die optreden op het Pompplein, Eymaplein en zelfs op het prachtige strand. Elke zondagavond tijdens de zomervakantie kunnen zowel de lokale inwoners als bezoekers genieten van gratis toegankelijke optredens op deze karakteristieke locaties in Egmond aan Zee. Of je nu houdt van dansbare deuntjes, intieme singer-songwriteroptredens of opzwepende beats, het Zomermuziek programma in Egmond aan Zee heeft voor elk wat wils. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie te genieten van de warme zomeravonden, ondergedompeld in de betoverende muziek en de prachtige omgeving van deze charmante kustplaats.

Dus, markeer je agenda en mis deze unieke kans niet om de beste muziekacts te ervaren die Egmond aan Zee te bieden heeft.

Bij minder weer vindt het optreden in de oud Katholieke kerk in de Voorstraat plaats.

Programma 2023, zondagen:

16 juli – Piano’s at the beach

23 juli – Tiny little big band

30 juli – Dick Raat

06 augustus – Ritch en Pez

20 augustus – The Victor Posch Jazz Company

20 augustus – Eric Vloeimans’ Hotspot

Zomermuziek programma Egmond aan zee

16 juli om 19.00 uur piano’s at the beach

Links van de hoofdstrandopgang in Egmond op 16 juli geeft Donald Beukers met Pumpin piano’s vanaf 19.00 uur een avondpianoshow op het strand. Donald Beukers komt uit Egmond en is een artiest in hart en nieren. Hij heeft met deze show in de Kuip, Ziggo dome, Gelredome gestaan, maar niets is leuker dan een thuisoptreden op ‘eigen’ strand.

23 juli om 18.00 uur Tiny little big band

Op 23 juli om 18.00 uur staat de meest stijlvolle band van Nederland op het Eymaplein. De band wordt gevormd door leadzanger Franklin Brown, pianist Pieter van Santen, contrabassist Bas Schneider en drummer Rene Winter. De band is de vaste act op toplocaties zoals Amstel Hotel, restaurant Librije, Huis Ter Duin en Hotel New York. Nu geven ze een avondconcert in Egmond aan Zee.

30 juli om 18.00 uur Dick Raat

Op 30 juli staat de altijd enthousiaste Dick Raat op het Pompplein. Hij zal voor een ontspannen sfeertje op het plein zorgen deze zondag. Deze lokale held speelt lekkere muziek uit alle hoeken. Van reggae tot Nederlandstalig.

6 augustus om 18.00 uur Ritch en Pez

Op 6 augustus staan Ritch en Pez op het Eymaplein. Het tweetal is slechts gewapend met twee akoestische gitaren en twee stemmen, maar laat je niet misleiden, want het geluid is groots! Ze spelen gevoelige heavy covers!

20 augustus om 17.00 uur The Victor Posch Jazz Company

Op 20 augustus organiseren we samen met Kunstgetij een jazz avond. Victor Posch zal om 17.00 uur aftrappen. Victor Posch begon op zijn zestiende saxofoon te spelen, nadat hij een optreden van de bekende saxofonist Bertus Borgers in de BukBuk bijwoonde.

20 augustus om 19.00 uur Eric Vloeimans’ Hotspot

We eindigen waar we zijn begonnen. Op het Strand! Vanaf 19.00 uur staat Eric Vloeimans, ’s lands bekendste jazzmusicus met een gloednieuwe band genaamd HotSpot op het strand. Vloeimans staat bekend om zijn fluisterende trompetspel, zijn zeer uiteenlopende projecten en zijn enorme creatieve drive. Met HotSpot stroopt hij de mouwen eens flink op voor een stevige portie fusion en jazzrock. Met onder meer gitaarvirtuoos Jerôme Hol en toetsenist Sjoerd van Eijck binnen de gelederen.