Zomerbraderie 2.0 – Visserijdag hopelijk 2023 -BizEgmondaanZee

 

De Egmondse BIZ heeft de afgelopen tijd veel bestaande en nieuwe activiteiten besproken. Van Zomerbraderie tot Visserijdag en van ‘Loop naar de Pomp’-festival tot Fjoertoer, het wordt een zomer vol evenementen en plezier voor jong en oud, voor lokaal en toerist in Egmond aan Zee.

De BIZ Egmond aan Zee wil de Zomerbraderie uitbreiden met een kinderplein (Het Nijntje-plein, bij de strandafgang) en een Egmond-plein (op het burg. Eymaplein) om de braderie aantrekkelijker te maken voor gezinnen met kinderen en met lokale kunst, foto’s en optredens.

Ook wil de EgmondaanZeeBIZ wil de Zomerbraderie een nieuwe, frisse uitstraling geven met beachflags en andere vormgeving. Er zijn ook gesprekken gaande over andere activiteiten zoals het ‘Loop naar de Pomp’-festival, de Visserijdag en de Fjoertoer, om ook deze activiteiten nieuw leven in te blazen.

Over BizEgmondaanZee

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

Met deze gedachte in ons achterhoofd, richten we ons op het bundelen van de krachten van Egmondse ondernemers. We willen dit vertalen naar initiatieven en activiteiten die niet alleen goed zijn voor de ondernemers, maar ook voor de inwoners. We hopen met onze inspanningen het ondernemersklimaat in Egmond aan Zee te verbeteren. BIZ Egmond aan Zee is een initiatief van de voormalige ondernemersvereniging Egmond Actief.