Zomeravondconcerten

Een jaarlijks terugkerende serie zomeravond- concerten in de maanden juli en augustus. In de loop der jaren blijken deze concerten zeer aan te slaan. Er spelen gerenommeerde organisten, maar ook jong talent krijgt een kans. Enkele malen treedt er een duo op (orgel+)

Na een jaar doodse stilte kunt u het geluid van een ijle fluit of van indringende trompetten  weer horen in de Agneskerk aan de Voorstraat in Egmond aan Zee.

Met een klein onder voorbehoud is besloten de concertreeks op de maandagavond in de maanden juli en augustus weer te starten. Negen concerten zullen worden gegeven door bekende musici maar ook door jonge organisten, die voor de eerste keer zullen optreden in Egmond.

Tweemaal wordt er gemusiceerd door een duo. Alle musici staan te trappelen om weer op te kunnen treden. Op maandag 5 juli wordt het spits afgebeten door Wybe Kooijmans uit Naarden en Jaap Zwart uit Hattem sluit de rij met het slotconcert bij kaarslicht op 30 augustus. Aanvang concerten 20.30 uur. Toegang gratis met na afloop een collecte.