Jooi Egmond aan Zee

Restaurant Jooi – eten en drinken, naast de strandingang in Egmond aan Zee. Jooi (Derps voor Jeetje) is de nieuwe naam van restaurant de Boei en heeft een zeer ruim en verwarmd terras en gezellige serre met uitzicht op het strand en de noordzee. Bij Jooi kunt u o.a Maaltijdsalades, borrelhapjes of spareribs, kipsaté, Fish & chips of een visje bestellen.

Erik Reemst

Egmondonline, sneleenwebsite.online

RESTAURANT JOOI!

Westeinde 2 | 1931 AB Egmond aan Zee

072 – 506 4522

Restaurant Jooi Egmond aan Zee
Restaurant Jooi Egmond aan Zee

 

Een tafel reserveren

Wij hopen u snel in ons restaurant
als gast te mogen begroeten.

Bij vragen nodigen wij u van harte uit telefonisch
of per e-mail contact met ons op te nemen.

JOOI!  Egmond aan Zee

Ons sfeervolle, gezellige restaurant is gelegen aan de boulevard van Egmond aan Zee, direct tegenover de hoofd strandopgang naar de Noordzee. Bij ons in de buurt vindt u ruime parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer (lijn 165 vanuit alkmaar en/of castricum) zijn wij zeer goed bereikbaar.

U kunt bij ons heerlijk ontbijten (ontbijtbuffet) , à la carte lunchen of dineren of kiezen voor een 3-gangenkeuzemenu. Wij serveren zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten. En natuurlijk hebben wij voor de kinderen ook een speciaal menu.

Ons ruime terras is gedeeltelijk overdekt en windvrij. Een ideaal plekje om even bij te komen na een dagje strand, een fijne strandwandeling of tijdens het winkelen. 

Het terras is direct tegenover de strandopgang gelegen, voor een deel aan de boulevard en voor een deel aan de gezellige winkelstraat. Natuurlijk kun je op ons terras een hapje eten.

SERRE

Ook in onze serre zit je heerlijk. Met uitzicht op de Noordzee is dit een plekje waar je je het hele jaar in de zomer waant. 

In het restaurant is het mogelijk te reserveren, buiten op het terras reserveren wij niet.

blank
blank
blank

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag. 10.00 – 17.00

Dinsdag. Gesloten

Woensdag. Gesloten

Donderdag. 10.00 – 17.00

Vrijdag. 10.00 – 17.00

Zaterdag. 10.00 – 17.00

Zondag. 10.00 – 17.00

blank
blank