Waarom steeds meer ondernemers in Egmond aan Zee gebruik maken van een tweedehands bedrijfswagen.

 

Steeds meer ondernemers in Egmond aan Zee geven er de voorkeur aan het gebruik maken van een tweedehands bedrijfswagen. Deze keuze is om meerdere redenen goed te verklaren maar er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan deze keuze. Het is onder andere van belang om een tweedehands bedrijfswagen te kopen bij een betrouwbare aanbieder. Daarnaast hoeft de aankoop van de bedrijfsauto zeker niet vanzelfsprekend te zijn. Er zijn immers meerdere opties om gebruik te maken van een tweedehands bedrijfswagen.

 

Geschikte aanbieder voor gebruikte bedrijfswagens

 

Er zijn diverse beweegredenen te benoemen waarom steeds meer ondernemers in Egmond gekozen hebben om gebruik maken van een tweedehands bedrijfswagen. Allereerst wordt hiermee toch een financieel aantrekkelijke keuze gemaakt. Op het prijskaartje aan een gebruikte bedrijfswagen staat een aanmerkelijk vriendelijker bedrag dat op het label aan een nieuw model het geval is. Daarnaast is het aanbod in gebruikte bedrijfswagens erg groot. Het is absoluut niet nodig om een lange zoektocht te initiëren om deze ontdekking te doen. Alleen al op internet worden dit soort auto’s in grote hoeveelheden aangeboden. Het is echter de vraag of hiermee een verstandige keuze wordt gedaan. Het is immers vaak zeer lastig om een goed beeld te vormen met betrekking tot het verleden van de betreffende bedrijfswagen. Dit in combinatie met het feit dat er vaak niet zachtzinnig wordt omgegaan met bedrijfswagens, zorgt ervoor dat er meer sprake is van een “gokje” dan dat er gekozen wordt voor zekerheid. Het is dan ook verstandiger om een gebruikte bedrijfswagen aan te schaffen bij een aanbieder als Dutch Vans waar de voertuigen eerst grondig technisch worden nagekeken voordat deze ter verkoop worden aangeboden.

 

Tweedehands bedrijfswagens kopen of leasen?

 

Zoals aangegeven is het kopen van een tweedehands bedrijfswagen zeker geen vanzelfsprekendheid bij de intentie om gebruik te maken van dit soort voertuigen. Het behoort immers ook tot de mogelijkheden om een bedrijfsauto te leasen. Een aanbieder als Dutch Vans bieden immers ook de mogelijkheid om de voertuigen te leasen. Hiervoor heeft deze aanbieder overeenkomsten met diverse banken gesloten waardoor er verschillende leaseconstructies kunnen worden aangeboden. Daarnaast heeft dit bedrijf een zeer ruim keuzeaanbod. Je kunt hier terecht voor diverse merken en diverse modellen. Met het maken van een keuze voor een Opel bedrijfswagen ben je er bijvoorbeeld nog lang niet. Je kunt hier in dat geval kiezen voor onder andere de Opel Movano of Vivaro maar binnen deze keuzemogelijkheden heb je een veelzijdigheid aan opties. Dit wetende kan vrij eenvoudig de conclusie getrokken worden waarom steeds meer ondernemers graag gebruik maken van een tweedehands bedrijfswagen.