Egmond op z’n Kop wordt sinds 1975 georganiseerd en is een driedaags evenement in Egmond Binnen; dan staat Egmond Binnen op z’n Kop.

Van vrijdag t/m zondag wordt er van alles georganiseerd voor jong en oud, het is gezellig druk en er heerst een gemoedelijke feestelijke stemming.

Zoals elk jaar zullen we het weekend beginnen met de grijze markt.

Dit jaar zullen er weer zo’n 150 kramen met de meest uiteenlopende koopwaar in het centrum staan. Naast de kramen zullen er ook diverse attracties voor de kinderen aanwezig zijn zodat het hele gezin kan genieten van de markt. Op de diverse terrassen kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of een lekkere versnapering om zo even bij te komen van uw koopjesjacht.

Website van Egmond op z’n kop

Grijze markt

9.00 tot 15.00 uur is de jaarlijkse Grijze markt tijdens Egmond op z’n Kop in Egmond-Binnen!

Elk jaar zullen er weer zo’n 150 kramen met de meest uiteenlopende koopwaar in het centrum staan. Naast de kramen zullen er ook diverse attracties voor de kinderen aanwezig zijn, zodat het hele gezin kan genieten van de markt.

Op de diverse terrassen kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of een lekkere versnapering om zo even bij te komen van de koopjesjacht.

Alles Of Nix Teams

Alles Of Nix teams bestaan uit minimaal zes en maximaal negen teamleden die het hele weekend de leukste spellen doen om zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen. Aan het einde van het weekend wordt de winnaar bekend gemaakt en krijgen ze een prijs overhandigd. We hebben gemiddeld elk jaar 10 teams!