Als je wilt weten hoe gezellig het is in Egmond aan Zee tijdens de paasdagen van 2023, dan heb ik iets leuks voor je. Ik heb namelijk een mix gemaakt van de verschillende live webcams die gericht zijn op de Vuurtoren J.C.J Van Speyk, Bad Egmond, Pompplein en de strandopgang. Door deze bronnen op verschillende tijden samen te voegen, krijg je een mooie indruk van de levendigheid in deze badplaats.
 
En het leuke is dat je niet alleen het strand en de zee kunt bewonderen, maar ook wat beelden van de Braderie, optredens op het plein, thuiskomen van de reddingsboot en de kermis tijdens Pasen kunt zien. Zo krijg je een goed idee van wat er allemaal te beleven valt tijdens deze feestdagen in Egmond aan Zee.
En als je op zoek bent naar een gezellige plek om iets te eten of te drinken, dan zit je hier goed! Het Pompplein, waar een van de webcams op gericht is, is namelijk een van de bruisende hotspots van Egmond aan Zee. Hier vind je verschillende gezellige terrasjes en restaurants waar je kunt genieten van een hapje en een drankje terwijl je de drukte op het plein in je opneemt.
 
Maar ook op het strand zijn er genoeg mogelijkheden om even uit te rusten en te genieten van een lekker hapje of drankje. Zo zijn er verschillende strandpaviljoens waar je terecht kunt voor een gezellige lunch, een verfrissend drankje of een uitgebreid diner met uitzicht op de zee.
Dus leun achterover en geniet van deze mooie voorstelling van de gezelligheid in Egmond aa

Opname Bad Egmond op het strand. (uur)