Op zaterdag 23 en zondag 24 juli controleren onze boswachters weer extra op het bezit van duinkaarten. In het Noordhollands Duinreservaat moet iedereen van 18 jaar en ouder een geldige duinkaart bij zich hebben.

Elke verkochte duinkaart draagt rechtstreeks bij aan het beheer én behoud van de duinen. Met de opbrengst van de duinkaart worden paden, parkeerplaatsen en andere voorzieningen voor bezoekers onderhouden. Om met elkaar van de prachtige duinen te kunnen blijven genieten, moeten we ons daar ook samen voor inzetten. Dankzij uw bijdrage zorgt PWN voor sterke en gezonde duinen, daar kunnen wij nu – en later onze (klein)kinderen- blijvend van genieten.

Alle soorten duinkaarten kunt u zowel online kopen als bij de kaartautomaten van grote duiningangen en bij diverse verkooppunten. De driejarige duinkaart is alleen online te koop. Ook ruiterkaarten kunnen via onze website worden besteld. Daarnaast is de duinkaart online goedkoper. U krijgt de kaart direct en volledig ingevuld thuisgestuurd. Of u kunt deze uploaden in onze Digiduinkaart app. Wel zo duurzaam! Zo sparen we samen een berg papier uit en dat is wel zo milieuvriendelijk.