blankMax Hofer, een gepassioneerde kunstenaar met een fascinatie voor abstracte kunst, presenteert zijn nieuwste werken op papier tijdens de Kunstroute. De expositie vindt plaats in het sfeervolle wagenhuis van Middenhoef, waar bezoekers worden ondergedompeld in een wereld van kleur, vorm en expressie.

Abstracte Kunst op Papier
Max Hofer’s werk op papier is een intrigerende mix van lijnvoering, vormen en kleuren. Met een unieke stijl en een breed scala aan materialen en technieken, waaronder lijm, waterverf, retoucheverf en verschillende soorten olie, creëert hij kunstwerken die de verbeelding prikkelen. Zijn passie voor abstractie komt tot uiting in elk penseelstreek en elke kleurkeuze.

Grafisch Vormgever en Kunstenaar
Naast zijn activiteiten in de kunstwereld heeft Max Hofer meer dan 30 jaar ervaring als grafisch vormgever. Zijn oog voor detail en gevoel voor compositie hebben hem geholpen om zowel visueel aantrekkelijke ontwerpen als expressieve kunstwerken te creëren. De expositie biedt een unieke kans om zijn veelzijdigheid en creativiteit te ontdekken.

Bezoekers van de Kunstroute zijn van harte welkom om Max Hofer’s werk op papier te bewonderen in het wagenhuis van Middenhoef. Mis deze kans niet om de grenzen van abstractie te verkennen en de artistieke reis van Max Hofer te ontdekken.

Datum en locatie:

  • Datum: 8 juni 2024
  • Tijd: 11.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Wagenhuis Middenhoef, De Hoeverheerlijkheid, Slotweg 24, Egmond aan den Hoef