Door Eelke Kelderman

Ik had de eer en primeur om de banden van de spiksplinternieuwe elektrische strandrolstoel bij Egmond aan Zee vies te maken!

Het blijft een bijzondere ervaring om zelf het strand op te scheuren en de zee en het strandleven vanaf dichtbij te beleven. Meeuwen en visser die met elkaar vechten om een visje! Heerlijk.

Ik logeerde bij de Egmonden, bekijk ook even deze fijne rolstoeltoegankelijke vakantieappartementen  Deze E-Jutter Wombat gaat met gemak door het mulle zand en zakt niet weg in het natte zand. De snelheid mag wat opgevoerd worden, een stevige wandeling zit er niet in. Relaxed toeren dat is het advies. De stoel hangt wat achterover, omdat ik graag rechtop zit had ik dus wat opvulling in mijn rug nodig. De zijleuning kan opgeklapt worden voor een makkelijkere transfer.

De stoel is aangeschaft door de eigenaar van appartementen www.de-egmonden.nl en wordt verhuurd via www.bikemike.nl