Woont u in de Egmonden en gaat het fietsen of lopen u niet zo gemakkelijk meer af? Vanaf 7 maart kunt u weer vervoersmiddelen gebruiken via het Sociaal Team. Om zelf mee te rijden, om samen te rijden of u lekker te laten rijden.

 

  • De duofiets is een tandem waarop u naast uw partner, een kennis of vrijwilliger zit. Een van beiden bestuurt de fiets. Hij zit comfortabel en is elektrisch ondersteund. De duofiets kunt u ophalen bij Post aan Zee. U kunt hem lenen voor €5 per dagdeel.

 

  • De MAXMobiel is dé oplossing als u geen korte afstanden meer kunt lopen. Een veel gehoorde opmerking bij het Sociaal Team Egmond is: “Je doet in huis de dingen die je nog zelf kunt doen, maar verder houdt het op.” Een vrijwilliger rijdt u in de MAXMobiel met plezier naar de supermarkt, naar uw favoriete ijssalon of naar uw kaartclub. De chauffeur heeft geduld en tijd en heeft een luisterend oor voor u. Voor €1 kunt u een rit aanvragen.

 

  • De scootmobiel kunt u na advies van de huisarts of fysiotherapeut reserveren. U kunt hem ophalen en u krijgt uitleg bij Post aan Zee. U kunt de scootmobiel lenen tegen een vrijwillige bijdrage.

Reserveer 1 dag van tevoren

Bel op werkdagen tussen 9.00 en 10.30 uur naar 06 833 296 32 of stuur een mail naar [email protected].
Het Sociaal Team plant uw rit of uw dagdeel in.

Vrijwilligers gezocht

Het enthousiaste team van vrijwilligers is op zoek naar planners en chauffeurs om samen te blijven rijden, voor en mét de Egmonders. Hebt u interesse? Bel dan naar Jacqueline Visser, ambassadeur Sociaal Team Egmond: 06 469 543 52.