Braderie Egmond aan Zee

In de maanden juni, juli en augustus wordt in het centrum van Egmond aan Zee elke woensdag een gezellige braderie georganiseerd. Van 16 uur tot 21.30 uur vind je een grote verscheidenheid aan kramen.

 

 

De braderie van Egmond is niet voor niets een van de grootste en gezelligste braderieën van Noord-Holland. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het aanbod sieraden, kleding, schoenen en allerlei leuke hebbedingetjes. Natuurlijk mogen de aanbieders van de lekkerste foodproducten niet ontbreken: van ambachtelijke kazen en worsten en oud-Hollands snoepgoed tot het lekkerste (zomer)fruit, warme stroopwafels en poffertjes.

Tijdens de braderieavonden zijn alle winkels ook geopend. Dankzij het grote aanbod aan winkels vinden de bezoekers zeker iets om uzelf of iemand anders blij mee te maken: van souvenirs en cadeauartikelen tot een nieuwe outfit en woonaccessoires.

Ontspan op het terras

Heb je alle kramen en winkels gezien en leuke aankopen gescoord? Geniet dan nog even na op een van de gezellige terrassen rondom het Pompplein bekijk de live Webcam of bij een van de leuke strandpaviljoens die Egmond rijk is. Braderie Egmond: elke woensdagavond in juni, juli en augustus van 16.00 tot 22.00 uur. Voorstraat, Egmond aan Zee

 

Bekijk de video de zomerbraderie van 2024 in Egmond aan Zee