Pompplein Egmond aan Zee

Het centrum (horecaplein)

Daar ziet u hier webcambeelden van, ze zijn live en geven een leuk beeld van het gezellige Pompplein. Tijdens de zomermaanden of wintermaanden als er een sport evenement of optreden plaatsvindt. Is dit een perfecte samenkomst locatie. De passanten welke even hebben uitgewaaid op het strand lopen toch vaak even rechtdoor bij het aflopen van het strand. Na een kleine 100 meter lopen ze dan zo het Pompplein op. Bij boekhandel dekker toch even een tijdschrift kopen voor in het hotel of voor thuis. Of even sigaretten of een souvenir uitzoeken bij Geert Bes

De omringende Horeca gelegenheden bieden allemaal gretig plaats voor u als gast van Egmond.
Vooral na een dagje op het heerlijke brede strand is het goed toeven hier. En kunt u kiezen uit een zeer breed en ruime keuze van gerechten met verschillende afkomst. Van Paste en Pizza tot culinaire hoogstandjes gerechten met infusion. U vindt het allemaal hier op het Pompplein.

Even afkoelen of warm worden op het Pompplein.

Even heerlijk afkoelen met één van de vele Nederlandse, Belgisch, Duits en zelf Italiaanse bieren met of zonder alcohol. Of een lekkere frisse Rose zorgt ervoor dat u de dag heerlijk en ontspannen kunt afronden.

De Hotels en appartement in Egmond zijn altijd op loopafstand in ons geweldige dorp. En het Sportcafé de Werf heeft elke dag leuke wedstrijden voor u om te bekijken als u na het terrassen toch nog wat entertainment en gezelligheid zoekt.

Ook op het Pompplein en ruim in beeld op de webcam vindt u Boekhandel Dekker. Hier kunt u veel meer dan boeken kopen en is eigenlijk het informatiepunt van Egmond aan Zee. Bij de Familie Bes ertegenover kunt u snel een ouderwets kaartje kopen. Maar Bes is net als de boekhandel voorzien van een ruim assortiment speelgoed, denk hierbij aan vliegers, zandspeelgoed, voetballen etc.. Bij Bes Tabak in dezelfde zaak zal Geert u voorzien van uw doosje sigaren of sigaretten.. Je kunt er zelf een blikje fris kopen.

ERC WEBDESIGN & HOSTING
Slecht gsm signaal in uw woning of kantoor
Sportcafé de Werf
HIBOOST-HI10-5S-GSM-SIGNAAL-VERSTERKER-2g-3g-4g-250m-2

Het Pompplein

Het Pompplein bevindt zich vlak bij het grootste hotel van Noord Holland Het Zuiderduin.

Vroeger een kinderkolonie, maar in de jaren tachtig en negentig verbouwd tot een grandioos hotel met zwembad, bowlingbanen, restaurants en mega-Pub. De vergaderzalen worden regelmatig voor grote evenementen ingezet, denk hierbij aan internationale dartwedstrijden of de halve marathon van Egmond. En Oja, u kunt in het Zuiderduin hotel ook perfect overnachten. Ook al bent u geen gast, u kunt tegen betaling wel gebruik maken van alle faciliteiten van het Zuiderduin.

Het Pompplein is van oudsher het centrale Horeca punt van Egmond aan Zee en heeft enkele jaren geleden een verbouwing ondergaan.

Bij grote regenval of storm liep het regenwater (omdat het Pompplein lager ligt dan bijvoorbeeld de Voorstraat of de strandafgang) allemaal het Pompplein op. daarvoor is gekozen om onder het Pompplein een waterbak te plaatsen. (hemelwaterinfiltratie). Sindsdien blijft het Pompplein droog.