Een bedrijfspand in Egmond kopen? Dankzij Mogelijk heb je dit snel gefinancierd

Steeds meer ondernemers zien brood in de aankoop van een eigen bedrijfspand. Het vermogen kan zo groeien, er hoeft geen huur meer worden weggebracht en je kunt je eigen keuzes maken op gebied van beheer en onderhoud. Voor de aankoop van zakelijk vastgoed is echter meestal wel financiering nodig. Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen kunnen ondernemers snel terecht voor een hypotheek voor een bedrijfspand

 

Als ondernemer wil je snel kunnen schakelen

Komt de kans voorbij een bedrijfspand te kopen, dan wil je als ondernemer snel kunnen schakelen. Een voorbehoud van financiering is ook maar beperkt houdbaar. Mogelijk Vastgoedfinanciering is een partij die snel kan schakelen. Na het invullen van de quickscan kan een zakelijke hypotheek van Mogelijk vaak al binnen 2 tot 3 weken voor elkaar zijn.

 

De snelheid die Mogelijk kan bieden, is te danken aan een aantal factoren. Zo heeft Mogelijk haar aanvraagproces slim geautomatiseerd. Op basis van de adresgegevens van een object haalt Mogelijk informatie over de waarde van het vastgoed op en kan daarmee snel beoordelen of de gewenste leensom haalbaar is. Is dat het geval? Dan schakelt Mogelijk snel door met een persoonlijk gesprek.

 

Het financieringsmodel van Mogelijk

Het vermogen voor de hypothecaire leningen komt bij Mogelijk van een netwerk van particuliere investeerders. Dit zijn mensen, veelal zelf ook ondernemers, die hun vermogen willen investeren. Wekelijks worden investeringsmogelijkheden in de vorm van leningaanvragen aan hen voorgelegd. Besluit een investeerder om een lening te verstrekken, dan regelt Mogelijk dat de hypotheekakte rond komt én draagt zorg voor de maandelijkse incasso van rente en aflossing.

 

Aantrekkelijke voorwaarden voor een bedrijfspand hypotheek

Hoewel de rentetarieven iets hoger liggen dan bij grootbanken, heeft een zakelijke hypotheek bij Mogelijk de nodige voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om boetevrij tussentijds af te lossen en zijn looptijden voor de hypotheek flexibel van 3 maanden tot 30 jaar. Dat biedt jou optimale flexibiliteit. Ben je ondernemer en zoek je financiering voor een bedrijfspand? Kijk dan eens bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen.