Samsung heeft ondertussen officieel aangekondigd dat Unpacked 2020 zal plaatsvinden op 5 augustus.

Dit zal natuurlijk online gebeuren vanwege de coronacrisis, wat eerder concurrenten Apple, OnePlus en Huawei ook al deden. De verwachting is dat Samsung tijdens dit evenement allerlei nieuwe hardware producten zal uitbrengen, waaronder de Note 20. Dit zal de nieuwste Samsung Galaxy smartphone worden. Uiteraard is nog niet alles bekend gemaakt over dit product, maar desondanks zijn er wel voldoende geruchten. In dit artikel lees je een paar.

Jimmy Is Promo

Op YouTube werd een korte video gepost door gebruiker Jimmy Is Promo. Hierin valt een apparaat te zien dat naar alle waarschijnlijkheid de Samsung Galaxy Note 20 Ultra is. Het is uiteraard een smartphone met een erg groot beeldscherm en het heeft een zwarte kleur. De hoeken van de mobiel zijn enigszins vierkant. Daarnaast komt het met een grote camera module, wat ook uit eerdere leaks bleek. Bovendien valt er een S-Pen stylus te zien, dit toont aan dat het apparaat uit de Note serie van Samsung Galaxy komt.

Mystic Bronze

In de korte video op het YouTube account van Jimmy Is Promo is dus een zwarte variant van de Samsung Galaxy Note 20 te zien. Maar, volgens de geruchten gaat het ook in een andere kleur uitgebracht worden. Samsung had namelijk zelf per ongeluk een foto gelekt van het model op een aantal van hun websites, zoals op de Russische en Chinese Samsung site. In deze foto is dus waarschijnlijk de Samsung Galaxy Note 20 Ultra te zien, maar niet in het zwart. In plaats daarvan heeft het een bronzen/koper look, wat volgens Twitter gebruiker Evan Blass Mystic Bronze zal heten.

20 augustus

Daarnaast gaat ook het gerucht rond dat de nieuwe telefoon van Samsung in de verkoop gaat op 20 augustus, wat dus vijftien dagen na Unpacked 2020 zou zijn. Het is natuurlijk nog maar de vraag of dit daadwerkelijk het geval is, maar het lijkt in ieder geval wel waar te zijn. Als je dan de Samsung Galaxy Note 20 gaat kopen is het uiteraard verstandig om direct te besparen op je internet abonnement. Zo’n telefoon is al een hele investering, dus wat geld overhouden door te besparen op je internet abonnement is zeker welkom.