EGMOND AAN DEN HOEF – De bouw van het hospice in Egmond aan Zee vordert! Donderdagmiddag 23 juli kwam burgemeester Peter Rehwinkel een kijkje nemen op het bouwterrein aan de Sportlaan.

Hij kreeg tijdens dit werkbezoek een rondleiding en een toelichting van initiatiefneemster Jessica Zwart, voorzitter Jan Mesu van het bestuur van het hospice en Cor Tervoort sr, die als vrijwilliger de afbouw en inrichting van het casco coördineert.

Burgemeester Rehwinkel complimenteerde bestuur en vrijwilligers met het initiatief, de aanpak en de betrokkenheid van zoveel participanten, ondernemers, sponsors, donateurs en vrijwilligers. Hij gaf aan hoe hij in eigen kring al eerder kennismaakte met een hospice als een warme en belangrijke voorziening voor mensen die hun laatste levensfase niet thuis konden blijven. Hij sprak zijn waardering uit voor de vasthoudendheid en het doorzettingsvermogen van Jessica Zwart en de vrienden die zij om zich heen had verzameld om dit particuliere initiatief tot een publieke voorziening voor de Egmonden en omgeving te maken.