“Wij verwelkomen u graag in ons restaurant.”

Bij de Chinese Muur kunt u rustig genieten van een heerlijk Traditioneel Chinees gerecht en/of verse sushi in een geweldige ambiance.

Wij werken niet met buffetten (uitgezonderd op feesten en partijen) dus er lopen niet continu diverse gasten langs uw tafel. Zo kunt u optimaal genieten van de echte Chinese keuken.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

Wilt u reserveren? Neem dan telefonisch contact op.

De Chinese muur Egmond aan Zee

寿

Catering

De Chinese Muur heeft veel ervaring met catering. Met veel aandacht, liefde en zorg worden de gerechten voor u samengesteld en naar u gebracht, inclusief kosteloos gebruik chafing dishes (warmhoudpannen). Voor een klein bedrag kunt u ook gebruik maken van onze borden en bestek. Ideaal voor al uw feesten en partijen (vanaf 20 personen)!

Bel 072 5065526 ons voor de mogelijkheden, advies en/of een vrijblijvende offerte. Het afleveren en ophalen in de Egmonden is altijd kosteloos.

De Chinese Muur Egmond.

Wij zijn beide afkomstig uit de provincie Zhejiang. Naast deze bijzondere keuken kan onze chef-kok u ook verrassen met heerlijke gerechten uit andere Aziatische streken.

Heeft u wensen buiten de kaart om, laat ons dit alstublieft weten, er is meer mogelijk dan u denkt!

Laat u ook verrassen door ons wijnassortiment, wij adviseren u graag bij uw keuze uit ons rijk gesorteerde wijnkelder.

Wij kunnen ook uw feesten en partijen verzorgen in zowel ons restaurant als op locatie. Vraag naar onze mogelijkheden, uw verzoek is onze uitdaging!

Uw chef-kok Jack en Gastvrouw Sophie

 

Chinees Indisch specialiteitenrestaurant

De Chinese Muur

Zuiderstraat 42
1931 GE Egmond aan zee

Telefoon: 072 506 5526

 

Openingstijden

Maandag tot en met zondag van 16:00 – 21:30 uur In de maanden mei tot en met oktober zijn wij op dinsdag geopend van 16:00 – 21:30 uur

 

Telefonisch bestelling is mogelijk