blank

Bij Natuurlijk in Egmond aan zee kunt u rekenen op een warme, gezellige ambiance en een gastvrij onthaal. Het is bij uitstek dé plek om heerlijk te vertoeven. Op de menukaart vindt u gerechten bereid met zoveel mogelijk duurzame, biologische en streekgebonden producten. Ook voor koffie en vers gebak bent u aan het goede adres!

 

Natuurlijk ligt half in het duin en is gebouwd in de stijl van een Oostenrijks Chalet. Aan de voorzijde ligt een aantrekkelijk ruim terras op het zuiden. Er is een 18 holes midgetgolfbaan en speciaal voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen om op te banjeren. Binnen is er een aparte speelruimte voor de kleintjes. Kortom: Voor jong en oud is er genoeg te beleven!

Natuurlijk is ruim opgezet en eigentijds ingericht met verschillende gezellige hoeken. Dit maakt Natuurlijk bijzonder geschikt voor bruiloften, kraamfeesten, verjaardagsfeestjes en bedrijfsuitjes

NATUURLIJK RUNDVLEES
“Irish Nature” rundvlees. Het “Black Angus” vlees is het beste wat er aan rundvlees te krijgen isen smaakt zoals rundvlees hoort te smaken: natuurlijk en zonder toevoegingen. Deze verfijnde en intense smaak is te danken aan de natuurlijke omstandigheden waarin de runderen opgroeien.De “Black Angus” runderen grazen het hele jaar in kuddes in de groene heuvels van Ierland.

Juist die combinatie van vers gras, ruimte en voldoende lichaamsbeweging zorgt voor de uitzonderlijke klasse van Irish Angus beef.

NATUURLIJK KOFFIE
Ook wij werken mee aan een duurzame wereld! Beleef de heerlijke Puro biologische koffie met het Max Havelaar fairtrade keurmerk.

NATUURLIJK VIS
Omdat we belang hechten aan duurzame visvangst hanteren we de volgende uitgangspunten:

• Wij letten op visstanden van overbeviste of kwetsbare soorten.

• Wij houden rekening met de vangst- en kweekmethoden.

• Wij werken zoveel mogelijk met vis met MSC certificering.

• Natuurlijk zijn wij zelf ook gecertificeerd.

(MSC is het beste keurmerk en certificerings programma voor duurzaam gevangen vis over de hele wereld).

NATUURLIJK KIP
Het Laaglander lam graast op een uniek stukje oer Noord-Hollands landschap zoals de Beemster en de Schermer.De bodem is zeer vruchtbaar wat zorgt voor veel natuurlijke grassen, bloemen en klavers. Deze voeding zorgt voor zeer smaakvol lamsvlees, rijk aan ijzer, zink en vitamine B.

NATUURLIJK LAM
Kemper scharrelkip (het biologisch Kemper Landhoen)Kippen zijn van oorsprong bosvogels en voelen zich ‘kiplekker’ als ze de hele dag kunnen rondscharrelen en actief kunnen zijn.

Een natuurlijk product van stevig vlees en meer smaak is hierdoor het resultaat. Goed voor de beleving die vroeger zo gewoon was.

NATUURLIJK BROOD
100% Hollands, dat is het brood van Carl Sieggert.
In dit mooie ambachtelijke bakkersbedrijf staat duurzaamheid en biologisch voorop.

Het graan groeit o.a in de Flevopolder en wordt gemalen in authentieke Hollandse korenmolens. Het predikaat 100% Nederlandse oogst is hen op het lijf geschreven.

Wel het leukste broodje is het broodje aap: het bestaat echt!

Een vol biologisch broodje bereid met kwark, geserveerd met een sterk verhaal, dat u meeneemt op reis naar het waar of niet waar!

Overnacht in een fantastisch appartement vlak bij het strand! in Egmond aan Zee

Appartementen Natuurlijk

Appartementen Natuurlijk biedt ruime accommodatie met eigen kookgelegenheid en een balkon, pal naast de duinen en op slechts 2 minuten lopen van het strand van Egmond aan Zee.

Het appartement beschikt over een woonkamer met een televisie en een dvd-speler. De badkamer is voorzien van een douche en een toilet. Er is gratis WiFi beschikbaar in de gehele accommodatie.

U kunt uw eigen maaltijden bereiden in de volledig uitgeruste keuken of genieten van een biologische gerechten in Restaurant Natuurlijk. Op korte loopafstand van Appartementen Natuurlijk bevindt zich ook een grote verscheidenheid aan restaurants, cafés en bars. Het centrum van Egmond aan Zee stad ligt 300 meter verderop. De accommodatie beschikt over een eigen kinderspeelplaats, evenals een midgetgolfbaan. Alkmaar ligt op 8 km afstand.

Openingstijden Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur

Vanaf november: maandag t/m woensdag gesloten, uitgezonderd vakantieperiode

De keuken is geopend tot 21.30 uur

Adres

Dr. Wiardi Beckmanlaan 8,
1931 BW, Egmond aan Zee

Tel: 072 – 506 27 49,
Fax: 072 – 506 51 14

Email: [email protected]

Website: natuurlijk-egmond.nl