Brasserie Santiago

OPENINGSTIJDEN: DI – ZO VANAF 09:00  –  MAANDAG GESLOTEN –  COFFEE TO GO  –  DI – ZO VANAF 09:00

brasserie-santiago

Brasserie Santiago is gelegen aan het Pompplein, het Horecaplein in de gezellige centrum van Egmond aan Zee en werd in 2016 door de Egmond Vrienden uitgeroepen tot de tweede plaats in de verkiezing “Beste Restaurant van Egmond aan Zee”.

Zeer centrale ligging midden in het dorpscentrum, uitstekende service, uiterst vriendelijk personeel, een geweldig concept dat mensen met een handicap integreert op de werkplek, goede keuze op de menukaart, altijd verse en eerlijke producten, zeer schone, barrièrevrije winkel, kinderen zijn ook van harte welkom en tegen schappelijke prijzen.

In de Brasserie Santiago kan je elke dag ontbijten van 09:00 tot 11:00. Een kopje koffie, cappuccino of thee is tot 12.00 uur.

 

 

Brasserie Santiago interieur
blank
blank
blank
blank

SANTIAGO DE COMPOSTELLA

Onze naam is afgeleid van de Santiago de Compostella, een stad in het noordwesten van Spanje.Santiago, dat Sint-Jakobus betekent, ligt in de comarca Santiago, in de provincie A Coruña in Galicië.

Volgens een legende zou het graf van de apostel Jakobus de Meerdere, een van de discipelen van Jezus, zich hier bevinden.

Brasserie Santiago

Geschiedenis

Brasserie Santiago opende haar deuren in juli 2014 en is sindsdien een populaire keuze onder de lokale bevolking en gasten. Het unieke concept van de Santiago is dat het personeel bestaat uit mensen met een beperking, die bezoekers inspireren met hun oprechte warmte en gastvrijheid. De brasserie is opgericht door Jan Ranzijn, de eigenaar van Ranzijn Tuin & Dier, een bekende tuincentrumketen in de regio die ook een breed assortiment aan dierbenodigdheden verkoopt.
 

Jan’s broer heeft het syndroom van Down en Jan wilde een restaurant creëren waar mensen met een handicap werk konden vinden. Dit concept heeft zich bewezen aangezien de gasten zich op hun gemak voelen en de bediening altijd vriendelijk is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Santiago een van de populairste restaurants in Egmond aan Zee is onder de Egmondse bevolking.

blank

BRASSERIE SANTIAGO – POMPPLEIN 9 – 1931 AD –  EGMOND AAN ZEE
Bel voor vragen:
072 760 04 00