logo-isla-ibiza-bonita-by-floor-1

Welkom bij FLOOR MODE

 

De leukste en gezelligste boetiek in Egmond aan Zee! Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Kom gezellig bij ons winkelen, de koffie staat altijd klaar! Wij verkopen de complete collectie van ISLA IBIZA BONITA voor dames en heren, aangevuld met een aantal andere mooie merken, zoals: Lazamani, Para Mi, Tessa Koops etc.

Onze collectie is voor jong en oud, groot en klein, wij verkopen kleding van maat 34 tot en met maat 50.
Kom gezellig langs! Wij ontmoeten je graag in onze boetiek aan de Voorstraat in Egmond aan Zee.

OVER ONS

 

Frederika Hartog runt Floor Mode met humor dynamiek en passie. Vrouwelijk, eerlijk, aandacht, persoonlijk, gezellig positief en klantvriendelijk, enkele woorden waarmee je eigenaresse Frederika kunt typeren. Na jarenlang in de mode werkzaam te zijn geweest voor anderen startte Fré in 2006 haar eigen boutique ‘ Floor Mode’ aan de Voorstraat in Egmond aan Zee. Floor Mode verkoopt de gehele collectie van ISLA IBIZA voor zowel dames als heren, gecombineerd met nog een aantal andere leuke kleding- en accessoiremerken zoals bijvoorbeeld; slippers en Ibiza laarzen van Lazamani, supergoeie broeken voor dames van Para Mi, prachtige leren jassen van Cigno Nero en mooie leren tassen van Harbour 2nd.

Echtgenoot Gerrald en dochter Floor (naar wie de winkel is vernoemd) zijn ook werkzaam in het bedrijf, Gerrald regelt de hele administratie van de winkel en Floor helpt af en toe in de winkel en is verantwoordelijk voor Social Media, een echt familiebedrijf! En dat typeert Frederika ook, familie en vrienden zijn erg belangrijk en gezelligheid kent geen tijd. Dat vind je ook absoluut terug in de winkel, warmte, gezelligheid en hartelijkheid, Frederika ten voeten uit!

​Kom langs en ervaar de gastvrijheid en de geweldige collectie zelf.

Onze winkel

Floor Mode is een gerenommeerd trendy modewinkel in Egmond aan Zee en zij verkoopt exclusieve en modieuze kwaliteitskleding voor dames en heren van alle leeftijden. De kleding is verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en de maatvoering is zeer breed. Naast kleding vind je bij Floor ook schoenen, laarzen en slippers.

Eerlijkheid

Floor staat voor eerlijkheid op een open en frisse manier. Floor streeft ernaar om iedere klant persoonlijk maar vakkundig te benaderen, en goed advies te geven. Gezien de vele positieve reacties en het groeiende aantal vaste klanten wordt dit gewaardeerd. Kwantiteit in het aanbod, kwaliteit in de service! Stap eens binnen en ervaar het zelf.

 

foto10liobaPersoonlijk kleding- & stylingsadvies bij Floor!

Winkelen wanneer u dat wilt? Dat kan bij Floor. Floor opent de winkel speciaal voor u, op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Winkelen met persoonlijke aandacht en in alle rust.

Winkelen in uw eigen tijd

Frederika Hartog, eigenaresse van de exclusieve dames- en herenmodezaak Floor in Egmond aan Zee, weet wat persoonlijke service betekent. Niet voor niets is haar modezaak een groot succes in Nederland en zelfs ver daarbuiten.

Bij Floor gaan we nu een stap verder!

Wij bieden u de mogelijkheid om buiten de openingstijden de winkel speciaal voor u te openen! Winkelen met persoonlijke aandacht en in alle rust, want op deze manier kunnen wij u de collectie volledig laten zien en op u afstemmen. Ook in groepsverband mogelijk.

Klachten? Geen probleem!

Mocht je desondanks een klacht hebben, dan maakt Floor hier geen probleem van. Bij Floor geen ´binnen-zoveel-dagen-ruilen systeem´. Je kunt altijd terug komen wanneer er iets niet in orde is. Wanneer je iets verder weg woont kan er per post veel geregeld worden (gratis). Alles is mogelijk!

CONTACT

FLOOR MODE
Voorstraat 111
1931 AJ EGMOND AAN ZEE
T: 072 507 1035
T: ​06 2388 5301
E.[email protected]