blank
blank

Onze winkel

Floor Mode is een gerenommeerd trendy modewinkel in Egmond aan Zee en zij verkoopt exclusieve en modieuze kwaliteitskleding voor dames en heren van alle leeftijden. De kleding is verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en de maatvoering is zeer breed. Naast kleding vind je bij Floor ook schoenen, laarzen en slippers.

Eerlijkheid

Floor staat voor eerlijkheid op een open en frisse manier. Floor streeft ernaar om iedere klant persoonlijk maar vakkundig te benaderen, en goed advies te geven. Gezien de vele positieve reacties en het groeiende aantal vaste klanten wordt dit gewaardeerd. Kwantiteit in het aanbod, kwaliteit in de service! Stap eens binnen en ervaar het zelf.

Kunstenaar

De Alkmaarse kunstenares Mary Koekenbier exposeert bij Floor. Als autodidact leerde zij op een expressionistische wijze schilderen in de traditie van Arnoud Colnot, kunstenaar van de Bergense School. Haar huidige werk heeft een ware evolutie doorgemaakt en is zeer flamboyant.

Klachten? Geen probleem!

Mocht je desondanks een klacht hebben, dan maakt Floor hier geen probleem van. Bij Floor geen ´binnen-zoveel-dagen-ruilen systeem´. Je kunt altijd terug komen wanneer er iets niet in orde is. Wanneer je iets verder weg woont kan er per post veel geregeld worden (gratis). Alles is mogelijk!

foto10liobaPersoonlijk kleding- & stylingsadvies bij Floor!

Winkelen wanneer u dat wilt? Dat kan bij Floor. Floor opent de winkel speciaal voor u, op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Winkelen met persoonlijke aandacht en in alle rust.

Winkelen in uw eigen tijd

Frederika Hartog, eigenaresse van de exclusieve dames- en herenmodezaak Floor in Egmond aan Zee, weet wat persoonlijke service betekent. Niet voor niets is haar modezaak een groot succes in Nederland en zelfs ver daarbuiten.

Bij Floor gaan we nu een stap verder!

Wij bieden u de mogelijkheid om buiten de openingstijden de winkel speciaal voor u te openen! Winkelen met persoonlijke aandacht en in alle rust, want op deze manier kunnen wij u de collectie volledig laten zien en op u afstemmen. Ook in groepsverband mogelijk.

Geen zin of tijd om naar Egmond aan Zee te komen?

Wij kunnen ook op elk gewenste locatie langskomen. Uiteraard gebeurt dit alles geheel vrijblijvend en is deze service gratis. Persoonlijke service komt tenslotte vanuit het hart!

Neem contact op met Floor en vraag naar de mogelijkheden.

Ons adres

Voorstraat 111

1931 AJ Egmond aan Zee

Telefoon: (072) 507 1035

Email: [email protected]

Winter openingstijden:

maandag v.a. 12.00 uur en
dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur