Seizoenswerk weer voorbij? Dit kun je nu gaan doen

Zoek je vacatures in Heemskerk, omdat jouw seizoenswerk weer voorbij is en wil je graag een nieuwe job? Er staan verschillende soorten vacatures in Heemskerk open. Wij zochten uit welke leuke vacatures er zoal zijn en hebben deze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor meer informatie en kies jouw ideale nieuwe baan uit.

Vulploegmedewerker

Via Werkzoeken stuiten we onder andere op de vacature voor vulploegmedewerker. Als je als vulploegmedewerker werkt, help je de schappen aan te vullen met nieuwe producten. Je zorgt ervoor dat de winkel netjes en verzorgd oogt en helpt klanten indien zij iets niet goed kunnen vinden. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team, wat extra gezellig is. Wil je vakkenvuller worden na je seizoenswerk, dan moet je zeker van aanpakken houden en graag in teamverband willen werken.

Huishoudelijke hulp

Je kunt ook aan de slag als huishoudelijke hulp. Hierdoor draag je bij aan het langer thuis kunnen wonen van ouderen. Jij helpt de cliënten met het huishouden en doet dit op verschillende dagen. Je maakt de ruimtes schoon, doet eventueel de boodschappen en de was en bent een aanspreekpunt voor de oudere. Werken met ouderen is erg dankbaar, dus als je op zoek bent naar zinvol werk na je seizoenswerk, dan is als huishoudelijke hulp werken zeker een aanrader.

Weekendhulp in een winkel

Wil je enkel in de weekenden werken na je seizoenswerk, dan kun je overwegen om als weekendhulp in een winkel aan de slag te gaan. Hierbij dien je goed in een team te kunnen werken en een klantvriendelijke houding te hebben. Je leert meer over het assortiment van de betreffende organisatie en kan flexibel worden ingezet in de avonden en de weekenden. Hierbij heet je klanten welkom, breng je advies uit over de producten en zorg je ervoor dat de winkel netjes gepresenteerd wordt. Dit betekent dat de schappen overzichtelijk zijn en goed zijn gevuld.

Kassamedewerker

Als kassamedewerker ben je het visitekaartje voor de klanten. Je staat achter de kassa en zorgt ervoor dat alle klanten weer met een glimlach de deur uitgaan. Hierbij moet je goed in een team kunnen werken en kunnen werken met een kassa of servicebalie. Tevens dien je ervoor te zorgen dat je afdeling er netjes uitziet en beantwoord je algemene vragen van klanten. Eventuele klachten probeer je op een klantvriendelijke en professionele wijze op te lossen. Ook help je de klanten als ze een bestelling komen ruilen of retourneren.

Weet jij al welke baan je na je seizoenswerk het meeste aanspreekt?