Driehuizerweg 8, 1934 PR Egmond aan Zee

Vakantiehuis in Egmond

Een stralende zon, de schitterende zee, uitgestrekte stranden en prachtige duinen. Een vakantiehuis in Egmond is een leuk verblijf voor een strandvakantie in Nederland. Recreatiepark de Woudhoeve is een luxe vakantiepark met mooie vakantiehuisjes in Egmond aan den Hoef.

U kunt hier een huisje huren in Egmond aan Zee voor 3, 4, 5 of 6 personen. Het strand van Egmond aan Zee, op korte afstand van uw vakantiehuis, is een van de mooiste stranden van Nederland.

Niet alleen het strand is leuk, het park beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud en in de omgeving van uw vakantiehuis in Egmond aan Zee is ook veel te zien en te doen, het hele jaar door. Wie hier eenmaal is geweest, komt zeker snel weer terug.

 

TopParken – Recreatiepark de Woudhoeve

TopParken – Recreatiepark de Woudhoeve ligt in Egmond aan den Hoef en biedt een seizoensgebonden buitenbad en een restaurant.

Elk chalet beschikt over een zithoek, een eethoek en een open keuken. De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel. De schuifdeur biedt toegang tot een gemeubileerd terras. U kunt privéparkeren naast het chalet.

TopParken – Recreatiepark de Woudhoeve biedt een kinderspeeltuin en een wasservice. In de omgeving zijn tal van activiteiten mogelijk, waaronder fietsen.

De Noordzee ligt op 5 km van het vakantiepark en het duingebied bevindt zich op slechts 1 km afstand.

Between alternating nature with woods, meres, heaths and the sea, lies Recreatiepark de Woudhoeve in Egmond aan den Hoef. This holiday park is a place to enjoy cosiness, peace and space. After exploring Egmond aan den Hoef you can relax at one of the atmospheric outdoor cafés nearby. This fishermen nostalgia is a central theme in the attractive village of Egmond. Nearby are the picturesque village of Bergen and the city of Alkmaar. We hope to see you soon at Recreatiepark de Woudhoeve!

 

Direct booken via Egmondonline met korting

Booking.com