Summertime

Summertime uit Egmond aan Zee verkoopt de hipste kleding voor dames en heren.

Kleding Beleef Je Bij Summertime<br />

Summertime in Egmond aan Zee is veranderd en biedt een uniek winkelbeleving. Eigenaar Marcel Muizelaar beschrijft het als “de verandering voor morgen”. Het assortiment van Summertime onderscheidt zich door de mix van commercieel, alternatief, prèt-a-porter, London-stijl, retro en vintage en creëert de ultieme Summertime Style-beleving.

Bezoekers worden uitgedaagd door verschillende stijlen en kunnen kiezen of ze het mooi vinden of niet. De winkel biedt kleding van merken zoals Woolander, clever-T en Flabbergasted. Woolander biedt stoere wollen jacks voor zowel mannen als vrouwen. clever-T richt zich op kwalitatief goede T-shirts en Flabbergasted is een leuk retro-merk voor mannen die zich willen onderscheiden.

Summertime Egmond aan Zee

Zee

Summertime Egmond aan Zee heeft collecties voor hem en haar die kleurrijk door het leven gaan. Zwart, grijs zijn niet de hoofd ingredienten van deze winkel. De veel gehoorde opmerking :” Alle winkels zijn hetzelfde” is bij Summertime niet van toepassing.

Voor kleurrijke mensen, heeft Summertime in Egmond aan Zee een enorme keuze

Kleurrijk

Bij Summertime in Egmond aan Zee hebben kleurrijke mensen een uitgebreide selectie aan kleding voor zowel heren als dames. Bezoek onze winkel voor een verrassende ervaring, want op onze website is slechts een klein deel van onze collectie te zien. Laat je blij verassen door onze winkel en bespaar jezelf het gezoek op het internet. Wie wordt er nou niet vrolijk van het bezoeken van een winkel?

BEDRIJFSGEGEVENS

Summertime VOF
Voorstraat 133
1931 AK  Egmond aan Zee
Kvk: 37116527

OPENINGSTIJDEN

maandag–vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:30–17:30
zondag: 11:00–17:00

CONTACT

072 – 506 90 54
[email protected]