Solar rolluiken en screens: hoe werkt het?

Wil je jouw woning voorzien van solar rolluiken en screens? Dan is het goed om te weten wat deze zonwering precies is en hoe het werkt. Je moet er namelijk voor zorgen dat alles volledig bij jouw woning aansluit, zodat je ook van alle voordelen kunt genieten. De rolluiken en screens moeten er bijvoorbeeld voor zorgen dat zonnestralen niet meer binnenkomen en jij een goed binnenklimaat krijgt. Maar hoe werkt het dan precies en waar moet je naar kijken voordat je deze zonwering laat plaatsen? Onderstaande informatie zet alles voor jou op een rij. 

 

De rolluiken inclusief montage biedt gemakken 

De rolluiken inclusief montage moeten ervoor zorgen dat jij eenvoudig deze zonwering dicht kunt doen, terwijl er geen zonnestralen meer tussendoor kunnen komen. Door de juiste afmetingen door te geven of een professional de afmetingen op te laten meten kan een rolluik gelijk voor jou op maat gemaakt worden. Van hieruit kan de montage beginnen. De professional heeft alle benodigdheden bij zich en begint met het monteren. De rolluiken inclusief montage zullen automatisch naar beneden gaan als er te veel zon op de ramen staat. Zodra de zon weg is, gaan de rolluiken weer naar boven. 

 

De screens op maat voor ieder raam 

Je kunt ook voor screens op maat laten maken. Deze screens kunnen ook op basis van solar komen, waardoor je ze zelf niet meer uit hoeft te trekken door middel van een touw. Daarnaast is er geen afstandsbediening meer nodig om de screens te bedienen. De screens op maat laten maken zorgt er dan ook voor dat ze bij ieder raam kunnen passen. De professional zorgt er namelijk voor dat de afmetingen kloppen en er nergens meer kieren overblijven. De zonwering zal er dan voor zorgen dat de temperaturen niet meer hoog oplopen in de woning.  

 

Bij Inhuisplaza alles te vinden 

De solar rolluiken en screens zullen zodra ze hangen de signalen van de zon opvangen. Zodra de zon op zijn scherpst is en op de ramen staat, zullen ze automatisch naar beneden gaan en de zonnestralen tegenhouden. Inhuisplaza kan jou hier te allen tijde bij helpen. Bij Inhuisplaza kun je zowel de standaardafmetingen als de op maat gemaakte varianten terugvinden en deze kunnen ook gemonteerd worden bij jouw ramen. Zo ben je van alle gemakken voorzien en hoef je niet meer bang te zijn dat je in een warm huis zit.