Restaurant Vlackbij Egmond

Sinds 1993 runnen wij dit gezellige restaurant, dat 27 jaar geleden begon onder de naam Café-Restaurant ’t Vlack. In 2019 bestonden wij 25 jaar.

Dit vonden wij een goede reden om te verbouwen en verder te gaan onder de naam Restaurant Vlackbij.

Wij zijn geopend van woensdag t/m maandag vanaf 16.00 uur.

Van harte welkom

We heten u van harte welkom bij Restaurant Vlackbij. Onze keuken onderscheidt zich door het gebruik van eerlijke en seizoensgebonden producten. Bij ons kunt u genieten van de pure smaken van de seizoenen.

We zijn trots op onze eigen geteelde groenten uit de Egmondse duinen, die we graag verwerken in onze gerechten. Door de nabijheid van de zee hebben deze groenten een licht zilte smaak, wat zorgt voor een unieke en verfijnde smaakbeleving.

In ons restaurant bieden we 45 zitplaatsen binnen en op ons terras kunt u plaatsnemen op één van de 25 zitplaatsen. Onze gastvrije bediening zorgt ervoor dat u zich thuis voelt en kunt genieten van het eten en drinken.

Kom langs en ervaar zelf de unieke smaken en sfeer van Restaurant Vlackbij. Bij ons kunt u genieten van lekker eten, verfrissende drankjes en een gastvrije ontvangst. Eten, drinken en gastvrijheid, dat is waar wij voor staan. Gewoon Vlackbij!

Restaurant Vlackbij Egmond
blank
blank
Restaurant Vlackbij Egmond

Restaurant Vlackbij

Telefoonnummer: 072 506 54 49

Email: [email protected]

Julianastraat 29
1931CA Egmond aan Zee

Stuur een email
om te reserveren

U kunt van vrijdag t/m zondag bestellen en afhalen van 17.00 t/m 20.00 uur.

Dat kan telefonisch 
Telefonisch: 072 5065449