Bike Shop Egmond

Verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie

Bike Shop Egmond biedt een scala aan diensten op het gebied van fietsen, zoals verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie. Wij zijn trots om dealer te zijn van topmerken zoals Qwic, Victoria, Scott, Sparta, Urban Arrow, van Raam en Thirty8.

Fietsverhuur

Als het gaat om fietsverhuur, zijn wij de leukste optie in Egmond en omstreken. Bezoek onze winkel of laat onze mooie verhuurfietsen bezorgen op verschillende campings en bungalowparken.

blank

In onze winkel

In onze winkel kunt u genieten van alles wat er op fietsgebied te bieden is. Of het nu gaat om SKS Germany tools, pompen of telefoonhouders, de trendy tassen van Basil, Willex of Claris, of zadels van Selle Royal om zadelpijn te voorkomen, we hebben alles in huis. We kunnen zelfs een zadel op maat leveren van SQlab door middel van een meting.

Als dealer van het Schwalbe airless systeem hebben wij banden in alle soorten en maten op voorraad. Kom snel een keer langs in onze winkel en ontdek alles wat wij te bieden hebben!

Bike Shop Egmond
Bike Shop Egmond
blank

Naast de verkoop van fietsen biedt Bike Shop Egmond ook een breed scala aan verhuurdiensten, waaronder de verhuur van Fatmax E-steps. Deze stoere, opvouwbare steps met elektrische aandrijving zijn perfect voor het verkennen van de omgeving op een snelle en gemakkelijke manier.

Onze Fatmax E-steps zijn van hoge kwaliteit en hebben een krachtige motor waardoor ze snelheden tot wel 25 km/uur kunnen bereiken. Met een volle accu kunnen ze tot wel 20 kilometer rijden, afhankelijk van het gewicht van de bestuurder en de rijomstandigheden. De steps zijn uitgerust met een handige display waarop de snelheid, afstand en batterijniveau worden weergegeven.

blank

Het huren van een Fatmax E-step bij Bike Shop Egmond is eenvoudig en betaalbaar. Of u nu een toerist bent die de omgeving wil verkennen of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om uw vrije tijd door te brengen, onze E-steps bieden een leuke en gemakkelijke manier om de omgeving te verkennen.

Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste step en geven u advies over de beste routes en bezienswaardigheden in de omgeving. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op om uw Fatmax E-step te reserveren en te genieten van een geweldige rit!

Contactgegevens

blank