Naast het gemeentehuis zijn er meerdere locaties waar een huwelijksceremonie kan plaatsvinden. De gemeente Bergen staat open voor initiatieven om mooie locaties binnen de gemeente beschikbaar te stellen voor het voltrekken van huwelijken.

Restaurant Nieuw Westert in Egmond-Binnen is een van deze mooie locaties waar al veelvuldig huwelijksceremonies plaatsvinden. Per 1 maart is Nieuw Westert aangewezen tot officiële huwelijkslocatie.

Bij Nieuw Westert bent u het gehele jaar van harte welkom voor het vieren van uw speciale gelegenheid! Onze locatie biedt meerdere mogelijkheden voor groepen, groot en klein. Van training tot huwelijk en van lunch tot diner. Naast onze multifunctionele zaal beschikken wij ook over een vide in ons restaurant en een orangerie waar wij kleinere gezelschappen kunnen ontvangen vanaf 20 personen. Stel vrijblijvend uw evenement samen en kom met ons in contact om een feest te organiseren om nooit te vergeten!

 

blank

Bij Nieuw Westert kunt u het hele jaar door genieten van de natuur, de rust, de ruimte en natuurlijk van onze heerlijke gerechten. Onze keukenbrigade bereidt met veel zorg en aandacht de meest heerlijke gerechten voor u. Zij stemt het menu af op de seizoenen en kiest voor verantwoorde producten, het liefst zoveel mogelijk uit eigen streek. Vandaar dat wij ieder kwartaal onze menukaart veranderen. Op de hoogte blijven van onze gerechten? Check dan af en toe onze socials en website.

 

ADRES

Website : Nieuw Westert – Restaurant – Feesten & Partijen in de Duinen