Rasa Lombok om mee te nemen - catering

Hoe is Rasa Lombok ontstaan

Ons gezin op Lombok bestond uit vader, moeder en 5 kinderen.
Natuurlijk hadden we allemaal in het gezin taken gekregen zodat het gezin op rolletjes bleef lopen.

Als jong meisje was ik altijd als hulpje bij mijn moeder Mimih in de keuken te vinden. Geuren die in je neus prikkelen, de zachte maar ook krachtige specerijen, vers gekochte ingrediënten van de markt, het was voor mij een hemelse plek in het huis.

Ook met oma Rai was het altijd feest in de keuken. Zij riep altijd om haar kleine hulpje als ze aan het koken was. Zo hield zij een oogje in het zeil als mijn moeder naar haar kraampje op de markt was en mijn vader werkte als ambtenaar in het dorp. Oma kookte dan de heerlijkste gerechten voor ons en ik mocht haar daarbij helpen.

Dus van jongs af aan groeide ik op in de keuken en leerde spelenderwijs de traditionele gerechten te koken. Natuurlijk gemaakt volgens de authentieke recepten van mijn moeder en oma. Zo is al jong bij mij de passie ontstaan voor het maken van overheerlijke gerechten, zoete en pikante snacks en tongstrelende koekjes zoals die bij ons thuis werden gemaakt op het eiland Lombok.

U begrijpt dat het jammer zou zijn die (heerlijke geheime) recepten en gerechten uit Lombok te laten verwateren. Na veel plannen en denken is het idee geboren om een bedrijf, Rasa Lombok, te beginnen. Zo blijven de gerechten en recepten voor ons allemaal ‘leven’.

Rasa Lombok betekend: ‘de echte smaak van Lombok’. Traditionele gerechten met super verse ingrediënten, geurige specerijen en (geheime) recepten uit Lombok. Zo ontstaan de lekkerste gerechten van hoge kwaliteit met de echte originele smaken van mijn geboorte eiland Lombok.

We willen u graag mee laten genieten van deze uitzonderlijke smaak belevenis uit Lombok.

Bel of mail ons gerust voor:

  • uw vragen
  • uw bestellingen
  • wij helpen met de keuze voor een menu of buffet
  • stellen geheel naar wens uw buffet of menu samen
  • overleggen aangaande maatwerk
  • ook gerechten voor dieet of allergieën

Ik maak graag uw culinaire dromen waar.

Smakelijke groeten van:
Dede Hendriati
Rasa Lombok Event Catering

Dede Hendriati

Gebruik de QR-Code om de nieuwe prijslijst te downloaden (PDF)

prijslijst

 

RASA LOMBOK
EVENT CATERING

Slotweg 3A, 1934 CM
Egmond aan den Hoef
072-8881115
06-53210849

OPENINGSTIJDEN:
Donderdag t/m zondag
15:00 – 20:00

Dagelijks telefonisch
10:00 – 20:00
Email: [email protected]