EGMOND AAN ZEE – DekaMarkt opende gisteren haar nieuwe vestiging in Egmond aan Zee. . Extra bijzonder is dat dit de honderdste DekaMarkt is in Nederland en dat de familie Kat, eigenaar van de supermarkt, in Egmond woont.

DekaMarkt is de opvolger van supermarkt Jumbo die ruim een maand geleden haar deuren sloot. Na een verbouwing en een nieuwe inrichting opende Deka feestelijk om klokslag 8 uur.

De kleinzoon van eigenaar Dirk Kat opende de winkel officieel. Vervolgens kregen de eerste tweehonderd klanten gratis producten cadeau. Dat blijft dagelijks zo tot en met zondag 27 november. En voor alle gasten was er woensdagmorgen tijdens de openingsdag gratis koffie en een appel. Ook de rest van de week trakteert DekaMarkt in Egmond aan Zee haar gasten op aanbiedingen en activiteiten zoals kinderactiviteiten, een kras & win actie en proeverijen.

Honderdste winkel

Ruim tachtig jaar nadat oprichter Dirk Kat zijn eerste kruidenierswinkel opende, ging de honderdste winkel van het familiebedrijf open ‘in Derp’. De supermarkt biedt maaltijden uit eigen keuken, vers gebrande noten en tapas en vlees uit eigen slagerij. Kaasliefhebbers kunnen kennismaken met Egmonder kaas: speciaal gemaakt door de eigen boerderij in Egmond. Klanten kunnen hun boodschappen zelf scannen en snel afrekenen met Scan & Go. Het personeel dat voorheen werkte in Jumbo, is eveneens werkzaam in deze vernieuwde winkel.

Dagelijks open
De supermarkt in Egmond aan Zee is zeven dagen per week geopend, op maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag van 07.30 tot 21.00 uur en op zondag van 07.30 tot 20.00 uur.