BERGEN- Bij Landal Berger Duinen, het nieuwste vakantiepark van Landal GreenParks, gelegen aan de kust bij de Noord-Hollandse dorpen Bergen en Schoorl, zijn de eerste gasten welkom geheten in een van de 72 luxe vakantiewoningen. Hiermee voegt Landal een zeer aantrekkelijke kustbestemming toe aan de bestaande 25 vakantieparken aan zee in Nederland.

De 72 luxe vrijstaande vakantiewoningen zijn er in 4-, 6- en 8-persoonstypen. Een aantal heeft een luxe of zelfs een extra luxe wellnessuitvoering, met onder andere een loungebath (inclusief buitenhaard) en een rieten dak. Het park heeft een receptiegebouw met een kleine minishop waar souvenirs worden verkocht en fietsen kunnen worden verhuurd. Gasten kunnen voor verdere faciliteiten een beroep doen op de uitgebreide voorzieningen in de nabijgelegen dorpen Schoorl en Bergen.

Er zijn plannen om nog verder uit te breiden. Langs de Heerweg tussen Schoorl en Camperduin worden al twee parken gebouwd. Het eerst komt aan de Heereweg, tussen Hotel Jan van Scorel en vakantiepark Duynvoet. De planning is om het tweede park aan het terrein van de Oude Heereweg te vestigen.

Verborgen in het bijzondere natuurgebied van de Schoorlse Duinen ligt ons gloednieuwe vakantiepark Landal Berger Duinen. De Noord-Hollandse Duinstreek is het breedste duingebied van Nederland waar prachtige fietstochten en wandelingen gemaakt kunnen worden. Bij een verblijf op het park wordt u omringd door bossen, heide, duinen en strand. Een paradijs voor natuurliefhebbers! Hier komt je echt tot rust. Ook adrenalinezoekers hoeven zich niet te vervelen. Beklim de 51 meter hoge klimduin of laat het zand omhoog stuiven als je met de mountainbike crost door de duinen. Totaal heeft het park 72 vrijstaande accommodaties. Geniet van extra luxe in een van onze Wellness accommodaties. Zo zit in alle luxe accommodaties een sunshower en inloopdouche. Toe aan extra luxe? Boek dan onze exclusieve villa met buiten een Wellnesslodge. Dan kun je genieten van een privé-wellness centre met sauna, hottub en buitendouche. En dat met de warmte van de knapperende buitenhaard op de achtergrond. Tijd om te ontspannen!

Ga er samen op uit en bezoek het mystieke kunstenaarsdorp Bergen. Bezoek de kunstmarkt in Egmond aan Zee, pak een terrasje in een van de gezellige restaurants of shop in de knusse boetiekjes. Wil je even uitwaaien aan de kust? Ook dat kan in Egmond aan Zee. Binnen 15 minuten bent u in de gezellige kaasstad Alkmaar. Vergeet dan ook zeker niet om een bezoek te brengen aan de traditionele kaasmarkt!