OVER ONS

Kosteluk Fun & Food (voorheen brasserie de Woudhoeve) is geopend sinds maart 2013 en is een gezellige ongedwongen horecagelegenheid waar iedereen zich thuis voelt. Ook ouders met kinderen. Zo zijn er speciale faciliteiten zoals een indoor kinderparadijs, een verschoontafel, een kinderkaart en kinderstoelen. Ook buiten is er een verscheidenheid aan faciliteiten zoals zwembaden, een levensgroot schaakspel, een voetbal- en tafeltennistafel en een strandje met verschillende speeltoestellen.

Heerlijk Genieten

Maar Kosteluk is er net zo goed voor anderen. Voor gasten die met een heerlijke Lavazza koffie van het zonnetje willen genieten. Of gezellig samen een glas wijn willen drinken onder het genot van onze Kostelukke borrelplank op een van de loungebanken van het terras of in het gezellige restaurant. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een kinderfeestje, een bruiloft, een kraamfeest, besloten vergaderingen, verjaardagen of voor gewoon een heerlijke maaltijd van de barbecue of de a la carte kaart. Uiteraard kunnen wij aan uw persoonlijke wensen voldoen en zijn wij gespecialiseerd in feestjes waarbij de kinderen ook welkom zijn.

ONGEDWONGEN GENIETEN VAN FUN & FOOD OP EEN PLEK WAAR JE JE THUIS VOELT

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag geopend vanaf 12.00 uur
Donderdag geopend vanaf 12.00 uur
Vrijdag geopend vanaf 12.00 uur
Zaterdag geopend vanaf 10.00 uur
Zondag geopend vanaf 10.00 uur

Alle schoolvakanties (en de gehele maanden juli en augustus) zijn wij 7 dagen per week geopend.

ANIMATIE

Schoolvakanties;’Gedurende de schoolvakanties hebben wij dagelijks wisselende animatie voor de kinderen. Dit is tegen een kleine vergoeding en wordt gecommuniceerd in de agenda. De animatie varieert van thema, knutselen, koekjesbakken, pizza’s bakken tot spellen. Afhankelijk van het weer en het jaargetijden

Weekenden; We proberen zoveel mogelijk elk weekend een animatie op de agenda te zetten dit zal veelal op zaterdag of zondagmiddag gebeuren. Houdt de agenda dus in de gaten.

OUDERWETSE GEZELLIGHEID IN EEN NIEUW JASJE!

Bij Kosteluk kunt u het vakantiegevoel vasthouden en het gehele jaar door barbecueën op uw eigen tafel. Zowel zomers op het terras of in de winter in het restaurant. Er is een basis barbecue arrangement maar ook een luxe versie en met ingang van juli iedere week een andere special. Te beginnen met een Thaise barbecue. Voor de kinderen is er een aangepast menu. 

 

CONTACT

Kosteluk Fun & Food
Driehuizerweg 8
072-5070314
[email protected]

Reserveren;
Bel om te reserveren 072-5070314
Wil je een groepsreservering maken (vanaf 10 personen)

bel of mail voor de mogelijkheden naar info@kosteluk

 

Website: http://www.kosteluk.nl

PARTIJEN:

* Kraamfeesten
* Barbecue partijen
* Verjaardagsborrel
* Bedrijfsborrel
* Vergaderingen

Op maat samen gesteld, Prijzen op aanvraag

KINDERFEESTJE:

* Basisfeestje;

Dit is een feestje zonder toezicht, maar wel inclusief eten, drinken en een ijsje toe voor slechts € 7,50

* Themafeestjes;

Vanaf €11,50 hebben wij verschillende themafeestjes of maken wij u kinderfeestje op maat naar de wensen van uw kind.

* Vijfkamp
*Piraten feestje
* Prinsessenfeest
* Cocktail feestje
* High tea
* Pizza’s bakken
* Schminkfeestje
* Nail art