Wij zijn een gezellige en trendy kapsalon in het hart van Egmond aan Zee.
Midden in het centrum van Egmond aan Zee. Ons team bestaat uit enthousiaste hairstylisten die zeer deskundig zijn. Wij vinden kwaliteit en een persoonlijke benadering erg belangrijk. Vele jaren ervaring en het gebruik van hoogwaardige professionele haarverzorgingsproducten maken de behandeling een aangename belevenis

Producten van hoge kwaliteit.

Heb je problemen met je haar of hoofdhuid? Dan kun je bij ons er zeker van zijn dat je deskundig advies krijgt om je problemen op te lossen. Onze specialisatie is het oplossen van hoofdhuid- en haar problemen. Dit doen we met Mediceuticals. Dit product heeft een uitgebreid assortiment producten voor mensen met bijvoorbeeld haaruitval en eczeem/psoriasis. Uiteraard geven wij je een uitgebreid advies, dus kom eens langs en wij helpen je graag! Dit doen wij geheel vrijblijvend.

Afspraak?

Je kunt bij ons terecht door een afspraak te plannen, dit kan telefonisch of je kunt ons een e-mail sturen om een afspraak te plannen.

Natuurlijk kun je ook zo even binnenlopen. Als we tijd hebben, dan helpen wij je direct. Voor het geval je even moet wachten, een heerlijk kopje thee of koffie en een boekje en de tijd vliegt voorbij terwijl je wacht. Komt het niet uit, dan kun je altijd nog een afspraak maken.

Kapsalon het Zuivere schaartje Egmond (3)
Kapsalon het Zuivere schaartje Egmond (3)
Kapsalon het Zuivere schaartje Egmond (3)

Afspraak maken

Het Zuivere Schaartje

Voorstraat 134 B
1931 AP Egmond aan Zee
t: +31 72 50 71 033
e: [email protected]

Website: http://www.hetzuivereschaartje.nl/

HET-ZUIVERE-SCHAARTJE-LOGO-WEB-BIG

Openingstijden:

Ma 13:00 – 17:30
Di 09:00 – 17:30
Wo 09:00 – 17:30
Do 09:00 – 21:00
Vr 09:00 – 17:30
Za 09:00 – 16:00