Kimberly’s Hairsalon weer open

blankDe trein raast voort en Kimberly de Goede zit niet stil nu er weer geknipt mag worden. In haar moderne salon, Kimberly’s Barber & Hairshop aan de Herenweg in Egmond

Wat zij eerst alleen deed doet zij nu samen met een collega. De aanwinst Xenya die als ZZP’er aan de slag gaat komt haar versterken. Samen zullen zij een goed koppel vormen. Nu de corona regels wat flexibeler zijn geworden, daar is Kimberly erg blij mee.

Ze is verheugd weer open te zijn en heet iedereen van harte welkom.

 

blankOver Kimberly’s

Een nieuwe kapsalon in Egmond aan den Hoef. Waar vroeger de supermarkt van mijn opa en oma zat, heb ik nu mijn droom laten uitkomen door mijn eigen kapsalon te openen. Hier ben ik 6 dagen in de week bezig op verschillende openingstijden. Het is een barbershop, maar ook een kapsalon dus je kan er voor alles terecht.

 

Openingstijden variëren, van maandag t/m zaterdag. U kunt bellen of berichten voor een afspraak.