Uniek Hotel

Hotel De Dennen in Egmond aan Zee heet u welkom bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel!

Uniek aan ons hotel is dat het rustig gelegen is dichtbij het strand en de zee, namelijk op slechts 500 meter loopafstand, en over een eigen tuin en een ondergrondse parkeergarage beschikt.

Hotelinformatie

Aan de voorkant heeft Hotel De Dennen de uitstraling van een woonhuis, maar aan de achterkant wordt u verrast door een mooi vormgegeven hotel.
Hotel

De Dennen is een echt familiehotel en rustig gelegen in een groene omgeving, ca. 150 meter van het centrum en 500 meter van het strand.
Ons hotel is behaaglijk en als u rust zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Groene omgeving

Hotel De Dennen ligt in een groene omgeving, op 250 meter van het centrum en op 500 meter van het strand. Er is gratis WiFi en een mooie tuin, waar u optimaal van uw rust kunt genieten.

De kamers zijn voorzien van alle comfort en zijn bereikbaar met een lift. De meeste kamers hebben een terras of balkon. In de ochtend wordt er een continentaal ontbijtbuffet geserveerd.

Plattegronden van de omliggende duingebieden zijn verkrijgbaar bij de receptie. Het hotel heeft een eigen parkeergarage en biedt een beveiligde fietsenstalling. Het is ook mogelijk om fietsen te huren bij De Dennen.

 

Alle informatie op een rij:

  • Het hotel is geheel rookvrij.
  • Het hotel beschikt over een lift, waarmee u ook vanuit de parkeergarage het hotel kunt bereiken.
  • U kunt in het gehele hotel gebruik maken van gratis draadloos internet.
  • Aan de achterzijde van het hotel is een mooie afgeschermde zonnetuin, waarin men heerlijk kan ontspannen of een drankje kan nuttigen.
  • Wij verhuren degelijke fietsen (met terugtraprem) tegen een aantrekkelijk tarief.
  • Uniek in Egmond is onze eigen parkeergarage, zodat u uw auto/motor altijd veilig kunt parkeren en niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken!
  • U kunt uw meegebrachte fietsen gratis in onze afgesloten parkeergarage stallen en er is tevens een oplaadpunt aanwezig.
  • Wij bieden u een uitgebreid ontbijtbuffet met versgebakken broodjes, eiergerechten en vers gesneden fruitsalade.
  • U kunt 24 uur per dag zelf uw drankje pakken uit onze koelkast (tegen betaling).

Kijk meteen of er een kamer beschikbaar is in Hotel de Dennen of omliggende Hotels

Booking.com

Adres

Hotel De Dennen

Pastoor van Kleefstraat 23
1931 BL Egmond aan Zee

Tel. (072) 506 18 55
Fax (072) 506 77 37
Email: [email protected]

Wij serveren geen maaltijden, maar er zijn in Egmond aan Zee talrijke restaurants waar u heerlijk kunt eten. Wij geven u graag suggesties!

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand met een gezellige en mooi aangelegde boulevard. Het dorp ligt temidden van een schitterend duingebied, waarin u heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken.

De natuur heeft al vele gasten gefascineerd en niet alleen in de zomer, maar ook in de overige jaargetijden komt men naar Egmond aan Zee om van de zuivere lucht en de mooie natuur te genieten.