Kleinschalig familiehotel

Op een ideale locatie

Wij heten u graag van harte welkom bij Hotel de Boei in Egmond aan Zee. Ons knusse familiehotel ligt aan de gezellige winkelstraat van het voormalige vissersdorp en op slechts 15 meter van het strand.

Ontdek onze hotelkamers en appartementen en geniet van een ontspannen verblijf in Hotel de Boei.

28 Heerlijke Hotelkamers

Hotel de Boei heeft 28 hotelkamers verdeeld over één, twee, drie en vierpersoonskamers. De hotelkamers zijn voorzien van éénpersoonsbedden, douche, toilet, kabeltelevisie, wekkerradio en telefoon.

In een aantal kamers zijn honden toegestaan. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan deze kamers tijdig aan te vragen. De toeslag voor een hond bedraagt € 10,- per nacht. Let op! In het restaurant zijn honden niet toegestaan.

Booking.com

Bekijk direct of u bij dit super hotel naast het strand van Egmond aan Zee kunt overnachten.

Booking.com
Hotel de Boei
Westeinde 2
1931 AB Egmond aan Zee

tel: +31727502100

Email:

Hotel De Boei bevindt zich op slechts 50 meter van de stranden van Egmond aan Zee. Het biedt eenvoudige accommodaties met gratis WiFi en een kabeltelevisie. U vindt er ook een restaurant met een verwarmd terras.

Hotel De Boei ligt op direct in het mooie dorpscentrum van Egmond, waar zich diverse restaurants en bars bevinden. De stad Alkmaar is met de auto in 20 minuten te bereiken.