Hoe maak je je boodschap nog persoonlijker?

Stuur eens een kaartje uit Egmond

Wanneer je een boodschap moet overbrengen en deze aan meerdere mensen moet overbrengen kan het leuk zijn als dit een persoonlijk bericht is. Een persoonlijk bericht zien we vaak wanneer iemand ten huwelijk wordt gevraagd of wanneer je wordt uitgenodigd voor de bruiloft of er een geboorte heeft plaatsgevonden en je vrienden en familie wilt inlichten. Er zijn verschillende manieren om zo een bericht over te brengen en om dit bericht nog persoonlijker te maken. In dit artikel gaan we kijken naar de manieren van het overbrengen van boodschappen en hoe je deze personaliseren kan.

Kaarten

In de meeste gevallen wordt er gekozen voor het maken van kaarten. Kaarten maken om een boodschap over te brengen is een concept dat al lange tijd in onze samenleving gaande is. We doen dit voor verjaardagen om zowel de uitnodiging te maken als om iemand te feliciteren en voor heel veel andere gelegenheden. Het leukste is om je kaart natuurlijk te personaliseren. Dit kan je doen op basis van thema of op basis van gebeurtenis. Geef je voor je kind bijvoorbeeld een spiderman thema verjaardag? Dan kan je ook leuke kaarten maken met een spiderman thema. Is je dochter of zoon geboren? Dan kan je je kaarten laten maken in het thema van de sekse van de baby. Zo zijn er nog talloze manieren om ervoor te zorgen dat jouw kaart het persoonlijke bericht mooi overbrengt.

Kaarten maken doe je gemakkelijk en snel via een programma van Albelli. Hiermee kun je templates kiezen (dat zijn kaart stijlen die al voor je zijn gedesigned) of je kan een geheel eigen kaart maken door een foto te uploaden. Je kan het zo gek maken als je wilt! Ga naar de website van Albelli en kijk naar alle mogelijkheden van dien!

Andere manieren van je boodschap overbrengen

In principe kiezen we het vaakst voor het overbrengen van boodschap via kaarten. Maar in sommige gevallen hoef je deze boodschap maar aan één persoon over te brengen. In deze gevallen hoef je dit niet te doen in de vorm van een kaart, maar kan je het zo groots en gek maken als je wilt. Een goed voorbeeld hiervoor is iemand ten huwelijk vragen. Dit doen veel mensen door het grootst uit te pakken. Sommige mensen huren zelfs een vliegtuig in om in de lucht ´Wil je met me trouwen?’ te schrijven om zo de boodschap over te brengen.