Creatieve Inwoners Schitteren op Egmonderstentoonstelling in Galerie de Kapberg

In Galerie de Kapberg schitteren maar liefst veertig creatieve inwoners van de drie Egmonden tijdens de traditionele tweejaarlijkse Egmonderstentoonstelling. Deze enthousiaste deelnemers hebben een bonte verzameling kunstwerken samengesteld, variërend van schilderijen en aquarellen tot tekeningen, foto’s en objecten. Er valt veel te bewonderen!

Speciale aandacht gaat dit keer uit naar de negentigjarige Egmondse kunstenaar Andrez. Wie kent hem niet? Met zijn rode baret en gemoedelijke Egmondse tongval staat hij altijd klaar voor een praatje. Bent u nog niet bekend met zijn werk? Kom dan zeker naar deze tentoonstelling om kennis te maken. Andrez vult een hele wand in de galerie met zijn karakteristieke schilderijen.

Dankzij een subsidie van de Rabobank is de galerie volledig uitgerust met nieuwe superzuinige LED-verlichting, waarmee De Kapberg bijdraagt aan een beter milieu.

De tentoonstelling is te bewonderen van 19 januari tot en met 18 februari, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Zoals altijd is de toegang gratis.

Galerie de Kapberg bevindt zich aan de Slotweg 17 in Egmond aan den Hoef.