Over ons bedrijf: Patrick de Letter

Patrick de Letter BV: uw betrouwbare leverancier van graveer, gevelletters, belettering, en print werkzaamheden. Dagelijks zijn wij bezig met de productie van graveerwerken, gevelletters, beletteringen en full-color printwerken in groot en klein formaat.

Onze productie is vanuit Landsmeer gelegen ten noorden van Amsterdam aan de ringweg A10. Het merendeel van onze klanten zijn gevestigd door heel Nederland, maar tegenwoordig ook veel in de Benelux.

Vanaf begin 2021 zijn wij ook operationeel vanuit Denia, gelegen aan de Costa Blanca (Spanje). Hier kunnen wij u op afspraak ontvangen. Denia is gekozen vanwege de centrale ligging in Spanje, en op korte afstand liggen de Balearen.

Geen opdracht is ons te klein of te groot!!

Bootbelettering

Voor bootbelettering kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om de naam voor uw boot of bootregistratienummer. Wij produceren deze geheel op maat in diverse materialen. Of u nu kiest voor stickers, vinyl, of RVS kwaliteit 316. Geheel op maat en in elk lettertype kunnen wij uw bootbelettering (bootnaam) of registratienummer produceren.

Ook LED verlichte letters (RGB) voor op uw boot kunnen wij geheel op maat produceren. zowel in kunststof en RVS. Beide uitvoeringen kunnen zelfs in een door u aan te geven kleur gespoten worden.

Wij kunnen elk type van belettering voor u uitvoeren op locatie, zowel in binnen- en buitenland.

Innovatie en design komen samen bij Patrick de Letter.

Inmiddels hebben wij naam verworven in een groot deel van de wereld, doordat wij ons zijn gaan toeleggen op de innovatie binnen deze branche hebben wij een grote naam verkregen en werken wij inmiddels voor de grotere jacht en scheepsbouwers in de wereld.

Onze kracht

Onze kracht is dat wij op locatie een opname doen, dit met betrekking tot wat de mogelijkheden zijn voor de belettering. De details worden dan ook uitvoering besproken met de (nieuwe) eigenaar of de bouwer van het schip of jacht. Als alle details zijn besproken volgt er een gedetailleerde tekening ter goedkeuring en vervolgens wordt het productieproces in gang gezet.

De montage

De montage wordt indien wenselijk door ons verzorgd op een door u gekozen locatie  (wereldwijd). Zodat wij het gekozen product perfect kunnen plaatsen of kunnen installeren. Dit gebeurt dan door onze medewerkers die alle kennis en ervaring in huis hebben. Hierbij kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

 

Gepolijste letters naam en registratienummer..

Maxima 620 voorzien van hoogglans gepolijste letters.

Deze letters zijn met de laser gesneden en voorzien van een High Bond tape.

Bij de letters en cijfers leveren wij een montage sjabloon mee. De mal wordt als eerste op de boot geplakt waarna de letters en/of cijfers op de juiste positie kunnen worden gemonteerd.

Wanneer alle letters en/of cijfers op de boot zitten kan het montage sjabloon worden verwijderd. Vooraf dient het gedeelte goed te worden ontvet met een professionele ontvetter. (Pro Tech Powercleaner) Deze kunnen wij u leveren in een spuitbus.

Hoogglans gepolijste letters voor een Wayer.

De RVS letters die u op deze Wayer ziet zijn van een uitzonderlijke kwaliteit.

De letters zijn lasergesneden en na het snijden geheel met de hand gepolijst.

Zelfs de dikte kanten van de letters zijn geheel hoogglans.

Wayer Yachts gaat tot het uiterste wat betreft perfectie.

De letters zijn met een High Bond dubbelzijdige tape gemonteerd.

Wayer Yachts gaat absoluut tot de hoogste kwaliteit.

 

RVS hoogglans gepolijste letters met opaal achterzijde.

Deze Sunseeker San Remo hebben wij voorzien van RVS ledverlichte letters.

De achterzijde van de letters hebben wij voorzien van een opaal acrylaat achterzijde die één centimeter in de rvs doosletter valt.

Één centimeter steekt dit opaal uit van waaruit de led verlichting uitstraalt rondom de letters.

Deze letters zitten rechtstreek op de boot gemonteerd zonder tussenruimte.

De diepte is totaal 40 mm. waardoor er een behoorlijk 3D effect wordt bereikt.

Een mooie klus uitgevoerd in Zeeland bij het Veerse meer.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen:

Tel.: +31 (0)20 4821724

Email [email protected]

Surf naar onze website voor meer informatie en voorbeelden.

PatrickdeLetter.com of klik rechts op de afbeelding

patrick-de-letter-bootbelettering-13